.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен
    Град
    Пловдив

Сращно обичам едно момче!Помогнете ми!

Сращно обичам едно момче!Но проблема е че той е от Раковски а аз съм от Пловдив.Незнам какво да правя Дали да го оставя или не.
    Приятели сме и ми идва на гости.В сабота ще идва и ме е страх.Да му кажа ли?

nai-dobre mu kaji.taka ili ina4e dori ako ne go vyzprieme dobre 6te si trygne na drugiq den.a ako ti kaje 4e i toi te haresva togava 6te stane super qko....pomisli si samo...
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Град
    Plovdiv
    ami da nisto ne riskuvas ako mu kajes a ako ne mu kajes posle samo ste se qdosvas :> tai che po hubavo mu kaji na tui mom4e ot rakyski :>

Zadaljitelno mu kaji

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ами ако каже не?Няма да бъдем само двамата.Ще провали цчлата среща!И после всички ще се сърдат на мен!

Супер фен
    Град
    София
    Koi moje da ti se sardi 4e obi4a6 nqkogo?!Abe q da hodqt da sa grumnat!Kaji mu na mom4eto...aaaaamahaaa....

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Щом казвате значи ще устея.Дано обаче не е твърде късно.

^DEX________
    Guest

Slushai gi veni!!!

Veni Slushai me mnogo dobre.Ti si mnogo dobro momi4e i go zaslujavash.Opa 4eki da se predstavq.Znachi am..... otka4ena, deaznam, paco, mnogomili4kata-sf Az se kazvam Yosif i sam ot Rakovski.Lichen priqtel sam na tova mom4e deto BaT_GiRl obi4a.I az sha xodq s nego v PLD i sha q nadaxam az taq veni da moje da go napravi.A sq da po4vam:

-Nachi veni slushai me moito momi4e.Ako ne go napravish sega shte sajelqvash i to mnogo.Kazvam ti go ot opit!!!Nemojesh da mu go kajesh primerno kakto sega v nekoi Forum.Trebva da mu go kajesh na jivo.Shte si pogovorim v sabota.Sichko shte se razbere.A tiq xora det sa pisali.Vqrvai im!!!Te sa umni xora i znaqt kakvo pishat.Mislq 4e vseki iska mir mejdu vseki i ne iskame da se karame i da si pravim mrasno!!!Taka che veni jelaq ti uspex.Shte se vidim.I shte si pogovorim malko za tova!!!Are tva beshe!!!

probvai se nqma nishto strashno inache she sujalqvash pri vsichki polojeniq

polito
    Guest
    nisto nqma da zagubi6 ako mu kaje6

Голям фен
    Град
    Пловдив
    А ако ме намрази?

Град
    PlOvDiV
    kaji mu...nishto lo6o nqma v tva da mu kajesh kvo izpitvash kum nego...nito e sramni nito..nishto.zashto da te mrazi!?!? toi nqma pri4ina da te mrazi..ne moje da te namrazi za tva che go obichash...nishto ne gubish...kaji mu
    Edva kogato neshto si otide,Edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi i zapochvash da tujish! i mukata ot strashnata razdqla dulboko v surceto ti gori i razbirash che za nego si jivqla, za neshtoto s koeto se prosti!!!!

Ei nqma da se pritesnqva6 tolkova.4uvstavata se razkrivat.Dali ako go obi4a6 i nemu kaje6 6te stane ne6ty.Zaisli se.Ako toi te obi4a,a ti nemu kaje6 i negy gy e sram kakvo 6te stane-ni6ty,no ako mu kaje6 ne6tata 6te sa dobre i 6te ste zaedno.Razkrii 4uvstvata si ..... Kasmet!!!
    Obichax Te Predi, Obicham Te Sega, Shte Te Chakam I Za Napred, No Tova Zavisi I Ot Teb!!!{}{}{}q

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Казах му и сега какво?Еи Калояне маи искам отговор!Защото знам че ще го видиш!!!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Казах му и сега какво?Еи Калояне маи искам отговор!Защото знам че ще го видиш!!!
    и какво стана..не разбрах..

Повече от фен
    am ne gubi6 ni6to ako opita6 ma ti ve4e si go napravila tai 4e moje6 pone da razkaje6 ko e stanalo :P
    Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira

Kaji kakvo stana ?
    )))

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Какво стана-нищо.Дори не пожела да говорим Каза че утре ще си поговорим!(неделя)И ми е едно такова незнам какво да правя.

batgirl obi4am te molq te budi moq
    You are Misleading and or Homosexual

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си