.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Сложно......

Hybrid View

Guest

Сложно......

Ммм..преди 2 месеца ходих с едно момче и мисля че имам още чуства кьм него,ко също така най-добрият му приятел ми харесва а пьк братовчед му му се моли да съм излязла с него на кафе.Също така един от приятелите му ми предложи и сега незнам какво да правя...Аз още искам въпросното момче а другите ми са просто синпатични.Чудя се дали ако съм с негов приятел той няма да ревнува поне малко?а пък от др страна нейскам да лъжа другите...какво да правя ?

Голям фен
    Не ги лъжи другите,а им кажи това,което мислиш....И се бори за въпросното момче,което харесваш...Ако всичките му приятели,които те харесват са му истински ще го разберат и без да се сърдят
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Не мога да разбера къде е проблема. Да си влюбена в много и да незнаеп кого да избереш-разбирам, но щом харесваш един а другите са ти само симпатични....какво тогава. Хващаш си го тоя дето го харесваш и го взимаш за гадже...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Не мога да разбера къде е проблема. Да си влюбена в много и да незнаеп кого да избереш-разбирам, но щом харесваш един а другите са ти само симпатични....какво тогава. Хващаш си го тоя дето го харесваш и го взимаш за гадже...
    е да ама точно тоя дето ми харесва не ме иска !

Мега фен Аватара на koalka
    Не го карай да ревнува, това определено няма да му се хареса.Ходили сте само два месеца, което показва, че не сте имали нещо кой знае кобко сериозно.Според мен не трябва да се обръщаш назад.

13 сезон, 13 епизод (повторение)....

Имаш толкова голям избор, какво се чудиш. Не можеш да го забравиш, знам, трудно е в началото, но именно тва начало може да ти даде в бъдеще нещо много много по-интересно. Защо не пробваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си