.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен

офф..писна ми!!!

Здравейте!Моля ви да прочетете това,което ще напиша,защото повече не издържам
    С моята най най най-добра приятелка се запознахме в 4-ти клас (ся съм 7ми) и постепенно станахме най- добри приятелки.Но проблема не е в това ,а в нашия гаднярски клас. Никой от тях не учи ,въпреки че ще кандидатстваме и изобщо не им пука само ние двете с приятелката ми долу-горе успяваме да си научим ,както трябва.И много ясно,че учителите са по-склонни на нас да правят компромиси ,което никак не се харесва на класа ни.Освен това аз много си обичам мойта приятелка и сме неразделни и те завиждат за това ,защото те си нямат истински приятели и само ни обиждат,че сме праили всичко еднакво и незнам си какво,ама това до някъде не е точно така.Днеска (както и мноооого безброй дни) пак почнаха да говорят глупости Първо по английски изпитваха и ние трябваше да бъдем изпитани,но преди нас изпитваха едно друго момиче (дан казвам лоша дума) и тя понеже беше за 2 почна да вика,че как на нас госпожата ни давала по-малко думи да превеждаме,а на нея повече,ама тя г-жата тай прави ,за да може момичето да изкара повече.И след скандала почна пак да ни прави мили физиономии.Също ни викат,че се по едно и също време си даваме контролните и че сме преписвали и казват да г-жата да бъде до нас,ама тя не се хваща,защото ни познава и това още повече ги ядосва,пък те казват тъй щото да преписват (не че и ние не си помагаме де ) ама те повече и е грозно бляяяяяяяя Вече не мога да ги търпя!Искам да се махна от тоя клас Как ще изтраем още 2 месеца незнам ......Моля ви кажете нещо по въпроса .Искам да се махна от тази държава
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Не драматизирай
    Успокой се, всеки е имал неприятни моменти и твоят е точно такъв. Съвсем скоро ще приключи - 2 месеца нищо не са. Бъди над тези неща, не обръщай внимание - просто не си заслужава

Taralej4e
    Guest
    mila imam absoliytno si6tiq priblem kato tvoq...samo 4e az sum 8mi klas (v osnovno y4ili6te y4a) i nie sme 4 nai-dobri priqtelki...su6tiq problem stava za6toto i nie sled 8mi klas trqbva da podavame dokymenti za da vlezem v nqkoi hybavi y4ili6ta .. no celiqt ni klas e ot edni neserioznici i samo nie y4im...i te ni pravqt problemi i ni se zaqjdat vinagi 6toto edva li ne nie sme bili sre6ty celiq klas....koeto vuob6te ne e taka no qvno taka izglejda otstrani...
    To stana taka za6toto kato bqhme 7mi klas i bqhme 4 paralelki ... i sled kato kandidatsvaha mnogo hora i se premestiha v dr y4ili6ta sled tova edvam se subraha hora za 1 osmi klas...i sega sme samo edin 8"A" klas...otna4alo ni be6e mnogo trydno i bqhme na grypi4ki celiq klas,ne se razbirahme..karahme se...no leka poleka sviknahme edni s drygi i sega sme edin mnogo zadryjen klas i ni e mnogo dobre zaedno i bih kazala 4e adski mnogo 6te mi lipsvat vsi4ki kato vlezem v nqkoe drygo y4ili6te ...
    zatova ti kazvam ne se pritesnqvai-6te se opravite i 6te se razbirate prekrasno...sigyrna sum prosto imai malko pove4e turpenie i 6te vidi6 4e 6te se podredqt ne6tata

Ее стегни се де то 2 месеца са нищо в сравнение с тва до сега. Мога да ти кажа само да не им се даваш еми ако те предизвикат даваи и ти

Град
    София
    Ми да не се повтарям ама и при мен е така.но вече му свикнах и изобщо не ми пука за околните.което го препоръчвам и на теб.все някога ще им писне да се заяждат и ще спрат(при мен така се получи).Не се впрягай!!!

Пука ти...сички тийн-чета мислят и говорят глупости....Само едно те съветвам:НЕ ИМ ПАДАЙТЕ НА НИВОТО!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Бе, кво ти пука. Да си е*ат майката. Нали ти и твоята приятелка учите и сте си добре. Остави ги да се дразнят и да завиждат.

Град
    Пловдив
    не разбирам къв е проблема! ... не ви бият, не ви обиждат, просто ви клеветят! на кой му пука, винаги е имало такива хора, ти къде живееш - в света на Барби ли?! имаш си хубави оценки и най-добра приятелка, кво ти пречи! просто преувеличаваш и драматизираш. и ако искаш да се махаш от твоя клас - направи го! де*ба, като видяхте тоя форум и решихте че можете да си клатите краката на стола пред компютъра и другите да ви решават проблемите! ми помислете малко бе малоумници! не можете да очаквате се друг да ви решава тъпите "проблеми"
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Guest
    i aS bqx gore dolu tei 6oty si4ki bQxme na grupi4ki i aS i m0ita fr finagi ak0 1 Q nQa drugata Q za6titava i ak0 p0 ne6t0 edna zakusa dr i p0maga i si4ki ni zavijdaxa i kfoto da napraim se praixa skandali ama sega celiQ klas sme mngo zadrujni tei 4i ne sa pritesnQai 1-v0 0stafat 2 meseca i 2-r0 za 2 meseca m0je si4k0 da se 0pravi

Хм не мисля че само ти имаш тоя проблем... аз съм 8-ми клас сички сме минали изпитите аз и няколко човека се борят за 6 ма другите некфи тъпи....щом на въпрос "Кой е най-големият паралел" 1-во ми отговарят Гринуичкия меридиан после Европа смятай.... но аз добре се разбирам с сички... остави ги ти завиждат.... ако им обръщате внимание повече ще ви тормозят....

ahhahaa zubar4eta dobre 4e v na6iq klas nqmame kato vas dvete !

Гадно ли ти е?
    180- бан на профил 2 т.

Ще го преживееш..

Град
    там където залязва слънцето
    абе не е болка за умиране всеки си има проблреми с класа и на всеки проблемите минават..просто сега ти се е паднал на теб късмета!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си