mila imam absoliytno si6tiq priblem kato tvoq...samo 4e az sum 8mi klas (v osnovno y4ili6te y4a) i nie sme 4 nai-dobri priqtelki...su6tiq problem stava za6toto i nie sled 8mi klas trqbva da podavame dokymenti za da vlezem v nqkoi hybavi y4ili6ta .. no celiqt ni klas e ot edni neserioznici i samo nie y4im...i te ni pravqt problemi i ni se zaqjdat vinagi 6toto edva li ne nie sme bili sre6ty celiq klas....koeto vuob6te ne e taka no qvno taka izglejda otstrani...
To stana taka za6toto kato bqhme 7mi klas i bqhme 4 paralelki ... i sled kato kandidatsvaha mnogo hora i se premestiha v dr y4ili6ta sled tova edvam se subraha hora za 1 osmi klas...i sega sme samo edin 8"A" klas...otna4alo ni be6e mnogo trydno i bqhme na grypi4ki celiq klas,ne se razbirahme..karahme se...no leka poleka sviknahme edni s drygi i sega sme edin mnogo zadryjen klas i ni e mnogo dobre zaedno i bih kazala 4e adski mnogo 6te mi lipsvat vsi4ki kato vlezem v nqkoe drygo y4ili6te ...
zatova ti kazvam ne se pritesnqvai-6te se opravite i 6te se razbirate prekrasno...sigyrna sum prosto imai malko pove4e turpenie i 6te vidi6 4e 6te se podredqt ne6tata