.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

kakvi sa simptomite pri zabremenqvane i..???

[-o< na4i mn mi e vajno da znam kakvi sa si4kite simtomi za rajdane vupreki 4e as gi znam nqkoi.. i kolko vreme sled sexa ili te nastapvat?sa6t taka kakvo to4no e ovolaciqta i za6to riska za zabremenqvane pri ovolaciq e po golqm?? [-o< molq vi za otgovori sry ako ima podobna tema..

Guest
    axxax sry ma se okaza 4e dopusnax gre6ka na4i gore vmesto simptomi za rajdane imax perdvit za zabremenqvane.. ma to g/d e edno i su6to xxax

Guest
    Pro4eti temata Vsi4ko za jenata ot razdel zdravni problemi i veneri4eski bolest,tam si pishe mn dobre

1 се научи да пишеш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pro4eti temata Vsi4ko za jenata ot razdel zdravni problemi i veneri4eski bolest,tam si pishe mn dobre
    kade da q tursa taq tema?

Мега фен
    Яйцеклетката може да бъде оплодена САМО ПО ВРЕМЕ НА ОВУЛАЦИЯТА. Друг е въпросът, че сперматозоидите могат да стоят в жената до 3 дни и тя да забременее въпреки факта, че по време на половия акт не е била в овулация.
    Да, раждане и забременяване е едно и също.
    Симптомите са:
    1. Спиране на менструацията.
    2. Гадене.
    3. Уголемяване на корема.
    4. Зверски апетит.

Последните 3 се проявяват няколко месеца след започване на бременността.

Guest
    Анонимко написа:

kade da q tursa taq tema?
    Ами темата Всичко за жената се намира в раздела от форума Здравни проблеми и венерически болести, нз как по-подробно да ти го опиша. Намери я, там има и др полезна информация.

еми мисля че ти се подува корема ..
    ?!
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си