- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mal1k fal :(
Zdraveite, nova s1m v1v foruma i imam edin mal1k problem koito me pritesnqva i iskam profesionalnoto vi mnenie.Zna4i sno6ti hodihme s priqtelq mi na edin kupon i nz dali ot nastroenieto ili ot alkohola koito pog1lnahme no mn se razgore6tihme i se metnahme na legloto.Problema e tam 4e toi be6e mn piqn i malko se poob1ka.Vze 4e zapo4na da me r1mbi v p1pa i mi go razpori.Sega si vijdam b1breka.Pos1vetvaite me kakvo da pravq... Temata ne e ebavka.Nujen mi e seriozen otgovor!
PLS
Saita se kazva Teenproblem ne slu4aino, i ti opredeleno ima6 problem, no mislq 4e za nego 6te ti e neobhodima malko po-specifi4na i dota po-specializirana pomo6t...
Otgovora su6to ne e ebavka.
molq???????? kfo bilo stanalo s pupa ti???????????????????? :O:O:O? ????
Аве да им еба майката на такива изруди начи,не била ебавка,е как не е ебвка като ако си виждаш бъбрека след малко вече ще виждаш света от високо,тамммм при портата на свети Петърае не ма занимаайте с глупости
![]()
Сигурно и сърцето си виждаш...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Искаш моето професионално мнение? Ето какво е то - ти си малоумна! Нищо лично, не се засягай. Просто е поредната тъпа тема.![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
oхххх велика глупост хахахахаххаа![]()
![]()
![]()
![]()
Ami momi4ence hubavo ne ti li se pokaza nqkoe 4ervo ot tam be
Ako savsem hipoteti4no predpolojim 4e tova e istina da si puknala 13727647536459365 puti dosega ma 6matko prosta
Темата не била ебавка... най-много да си заблудила някое 8 годишно лапе.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и как е бъбрека? Я се вгледаи по-добре мойе и дебелото черво да си видиш....
![]()
![]()
![]()
ne si pravete ta6ak molq vi se.Govorq vi suvsem seriozno.znaeti li kakvo mi be6e maikami kato me vidq, na vsi4koto otgore setrami sk4a na vaje s priqtelkite si na t1nkoto mi 4ervo!![]()
Иди да се прегледаш! Събери си червата и изчезни от форума.Първоначално написано от spaska
Your pseudo sunshine I don't need.
pffffffffffffffff bubrek?znae6 li kakvo e bybrek be?tova ne e pri pupa
подкрепям напълноПървоначално написано от Schnitzer
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!