- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любимото нещо
От целия секс най- ми е кеф като свърши в мен и ми се разтече. Става ми едно такова топло отдолу и се възбуждам още повече.
А вас кое най-ви кефи?
Кажи как ще го кръстите плз!
По темата :
мммммммм...самия секс като цяло мн мн мн си ми харесва..с моето си мом4е!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Най ме кефи той да лъска, а аз само да го гледамБез секс разбира се
![]()
mi 4esno i az neznam ... ami naai ve44eee liubovnata igra ....
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Всичко е готино според мен!Само тогава когато е направено с желание и любов.
haresvami kogato mom4eto e adski v1zbudeno, kak spira da misli, i se ostavq v r1cete mi........
no nai mnogo mi haresva na4ina na di6ane kogato e v1zbuden-u4esteno i d1lboko....POLUDQVAM!
syglasen sym s tebПървоначално написано от aniezina
![]()
haresva mi i momi4eto da vodi igrata \/
кво и се нахвърлихте на авторката..и аз обичам след див секс да свършва в мен(но да съм на хапчета разбира се,иначе хич не обичам) иии после да му усещам пулса дуф дуф дуф...
![]()
за кво говорехме?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
И на мен най ми харесва да свършвам в приятелката си... и после да продължавам...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Обичам...обичам...всичко обичам.Момчето си обичам
![]()
Но най-обичам, когато е целият плътно притиснат към мен, усещам дъха му на врата си и чувам как диша...няма такова чувство...размечтах се...![]()
Любимото ми е, когато го вкарва за първи път...е това, ако може да продължи вечноооо![]()
Обичам всичко. Обичам играта, обичам как ме докосва и целува, оничам да го усещам близо (и в) себе си. Обичам да усещам дъха му и да го гледам. Няма нещо, което да не обичам. Просто обичам него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Еех,каква любов...Първоначално написано от Aleandra
![]()
Аз не знам какво точно .. аз не обичам човека, с когото спя.. обичам самия секс. Може би, ако го направя с човек, когото обичам, ще обожавам секса.. знам ли ..
Не съм изпитвала любовна тръпка в секса. Не ми се е преобръщал стомаха от любовно и сексуално вълнение едновременно. Някога ако стане, може би ще мога да отговоря какво точно обичам в секса..
за сега се кефя на всичко .. но да се кефиш е едно, да обичаш е друго.
хохох от скоро 4ета тупия ви форум и единственото което мога да кажа 4е си4ките сте тколкова зле а някои и толковва загорели 4е лафа немогат си кажат с една дума право можете се засилете в монитора.
аъхауъхаъхаъхаъха
Първоначално написано от koalka
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Golqm kef mi prai momi4eto da me izto4va na svirki....
Podivqvam napravoooo![]()
hwehehe
Za sujalenie sa molko momi4etata na koito im haresva su6to...![]()
Има начини за предпазване от бременност, деца![]()
Иначе и мен много ме възбужда това. И ме възбужда да го гледам, докато свършва.
За мен френската любов е номер едно в секса, но обимчам също да го забавлявам с часове и да го "мъча". Харесва ми да охка на ухото ми, да свършва, но най-хубаво е да ме притисне с цялото си тяло и да го усещам с всеки квадратен сантиметър от кожата си!
Аз мн мн обичкам когатуууу ме притисне силно и когато в началото го вкарва,но също така обичам да го мъча като го карам да чака!![]()
![]()