- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo mislite za virtualniq sex?
Davaite, kazvaite mneniqta si.Puskam tazi tema zaradi edno priqtno izjivqvane....Sledovatelno az s1m za!
P.S.:Sory ako ima ili e imalo takava tema, no pri t1rseneto ne namerih.![]()
е ти знаеш моя отговор![]()
e, za teb predpolagam, no kato gledam glasovete, mai ti e haresalo......
Как се осъществява този контакт!
Я раздуите като сте толква вещи !?
Light The Universe
Аз съм против, не ми допада идеята.
Your pseudo sunshine I don't need.
на всеки му харесват различни неща
Първоначално написано от ROBOT
Вярно е, никой не го успорва![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Emi vlizate s nqkoq sladurka v nqkoi 4at i po4vate da si razkazvate kakvo bi napravil ti ako naistina go pravite, posle kazva tq, i taka se reduvate.E, hubavo e da ste s dosta razvito v1obrajenie, no pri edna dobra provokaciq, stavat 4udesa........(kazvam go ot li4en optПървоначално написано от Valar
)
И аз съм за!Готино е!Различно е,има някво странно напрежение!На мен ми харесва.
По-тъпо нещо от това едва ли има... Ебати, значи пиша си с някой непознат разни простотийки и от това той се възбужда, лъска, а аз си бъркам по дупкитеЕ какво му е хубавото на това, ужас
![]()
mi ako iskate da napravim edna takava temi4ka ... bassi ... sme6no e tva be!4ovek ne izpitva nikfo udovolstvie
........
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Кой е казал с непознат??? С непознат е извратено и ужасно!Първоначално написано от Sexapilna_kukla
падам си по натуралните усещания !![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ами в повечето случаи за това става на въпрос... А иначе, ако става на въпрос за гаджето и той примерно е далеч и не може да правим нищо, може да си попишем нещо по-такаПървоначално написано от lo_flo
![]()
мммм предпо4итам да е пред мен на реално
![]()
и да му правя това което искам наистина а не коато му пиша![]()
Какво е туи виртуален секс?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ей туй мисля : http://www.vbox7.com/play:b98f176c
az ne bih se vuzbudila taka.ne si li e oko da vidi,ruka da pipne![]()
![]()
![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
ееее кво се прайте на примернибас ловя,че тия дет казват,че е извратено са го прайли
![]()
Против съм!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Това е някаква абсурдна глупост.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..