Първоначално написано от
Kraken

Първоначално написано от
Sexapilna_kukla

Първоначално написано от
Kraken

Първоначално написано от
Sexapilna_kukla
По-тъпо нещо от това едва ли има... Ебати, значи пиша си с някой непознат разни простотийки и от това той се възбужда, лъска, а аз си бъркам по дупките

Е какво му е хубавото на това, ужас

А да е за тебе в смии кво па толкова се оплакваш за непознатия нали като се напиеш на некой купон пак го праиш с някой нойто познааш от няколко часа даже на мен ми се случи е така нема и 30 мин и са чифтосахме

А, бе, като не ме познаваш не можеш да говориш така! Това, че някои момичета са толкова глупави и лесни, не значи, че и аз съм от тях! Пък и дори и да правя секс с някой, който познавам от няколко часа, това теб не те засяга!
Брей...аве я се успокой малко е да би да съм те напсуал никъде не съм казал че и ти си такава и между другото спецциално тва момиче за което обясняах после я "проучх" и разбрах че въобще не се дава лесно а даже нито беше пияна нито напушена в смии ти кво кат идеш на някой РД си врътваш гъза на някоя песен запознааш се с някой увърташ го половин година и ако е имал нерви да те чака накрая ти става гадже ама ест може въобще да не пишеш отг на въпроса ми кво праиш на РДто на некой(освен да си говорите за кафета,гримове и плюшени меченца които държат розови сърчица) нали то не е моя работа както ти каза
ей начи кво се палят хората без да си им казал нишу
Аз съм напълно спокойна. Просто се подразних, защото в поста си говореше за мен... А относно въпроса ти- обикновено на РД се забавлявам, флиртове, закачки, но ако примерно някой много ми хареса, но не искам нищо сериозно, може да го направя с него, и после кой от къде е... Зависи какво точно искам...