- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- lubov prez klaviatyrata...kakvo da pravq?
Нямам, а и не сикамд а имам опит в такива ситуации, но все пак може да отделиш малко време на мението ми:
По принцип такъв тип свалки не са особено за предпочитане... Докато в интернет сте много близки и си говорите за лични неща съвсем спокойно, идва моментът, вкойто като се видите на живо, сте напълно непознати. Наистина първата среща м/у "кибер" приятели е някак си много неловка и чувството през цялото време е мн кофти. (Поне с мен беше така.)
От друга страна, това нистина може да прерастне в една красива любов, стига характерите ви да си подхождат разбира се.Честно казано, Интернет постави началото ми на първата истинска връзка в живота ми (ест. първото ми запознаване с въпросното момиче си беше реално) и именно поради този факт вече съм по-положително настроен към такива взаимоотношения.
Моят съвет е да започнете "начисто" и отначало... Имам предвид да се запознаете на живо и всичко останало, както си му е редът. Защото, повярвай, има голяма разлика м/у това да познаваш някого от Интернет, да сте много близки, да имате общи теми и т.н., и от това да си се запознала с този човек в реалния живот.
Накратко, характерите и държанието на хората няма как да си проличат в Интернет, така че излезте, запознайте се, опознайте се и успех!![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."