ne mislq,che si vinoven ti...
jenite obiknoveno obichat da im se govori,ochakvat ot mujete da sa kompetentni vuv vsqka tema,koqto bi zaintrigyvala neq i priqtelkite i...mnogo golqma greshka ot nasha strana...ot mnogo vreme se opitvam da preodoleq tozi problem...
mislq,che tq sama te e ignorirala i ne tolkova po vremeto na samata sreshta,dokato e techal razgovora mejdy neq i priqtelkata i kolkoto pri samata i poqva s neq...az mnogo bih se obidila,ako nqkoe momche mi cufne na sreshta s negov prietel!(dobre pone che vie go nqmate tozi navik)moga samo da ti kaja,che tazi neina postupka e celqla da ti kaje "ne vijdash li,che ne iskam nishto da stava?".az samata sum "prashtala" tova poslanie edin ili 2 puti...
moje bi,ako togava ti go beshe razbral shteshe da se otkajesh ot neq.po-rano shteshe da proymeesh vsichko i nqmashe da ima nyjda tq da te naranqva po-kusno i s dymite si...gadno e,znam...no v kraina smetka ne i pozvolqvai da si izgradi obraza ti kato "glypaka"...vremeto shte ti pomogne...sled vreme shte osuznaesh kolko po-cenni prejivqvaniq ima...tova e moeto mnenie po vuprosa.izvinqvam se,ako sum te zasegnala po nqkakuv nachin=]i v kraina smetka...nali znaesh-svetut e maluk,a putishtata kratki...jivota moje da oburne taka neshtata,che ti da izlezesh pobeditel...keep smiling=]