- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Абе ще се нагледаш на всякакви такива реакции ота страна на момичетата. (Нищо лично, дами..) Според мен те нямат обяснеие или ако имат - то това го правят, за да не се наложи да наранят чувствата ни. Казано на прост език - търси си причина да те отреже.
Но може и да не е така... От своя гледна точка, тя си е права... Не казвам, че вината е твоя, просто ситуацията е била такава... Имаше един период, в който на мен ми се случи нещо подобно:
Скъсах (да де тя ме отряза, ако на някой толкова му пука...) с приятелката си и като че ли м/у нас се изгради някаква стена... Когато излизахме с общи приятели умеех да се прикрива - разговарях си с тях за нещо... Но, когато бяхме само двамата и аз като теб не говорех. (Дотук не е като твоята ситуация, но после ще стане.
) Просто нямаше вече какво да й кажа, нищо не беше същото, изпитвах мъка и постоянно живях в спомени... Един ден на нея й омръзна и захвана темата защо съм се държал така, защо съм я избягвал, защо не съм й говорил и такива подобни глупости... Макар да не й отговорих нищо конкретно, тя достатъчно добре ме познаваше и сама се досети. След известно време и реши и тя така да се държи - не се обаждаше, не говореше със същата мекота и нежност и т.н. В началото ми беше безразлично, но когато започнахме да се виждаме един път на около 2 седмици, да ми говори като на непознат, нещо в мен се надигна... (Нямам предвид физиологически процес...
) Просто сърцето ми беше твърдо против такъв вид взаимоотношения. Тогава реших да й напомня в кого се беше влюбила по-рано...
Започнах отново да разговарям с нея, започнах отново да я разсмивам (макар и правейки се на идиот), пак се смеехме заедно, както преди...![]()
Както и да е май малко се отклоних... Отново усмивката ми не слизаше от лицето ми и се стараех и с нея да е така. И помогна... Не че отново имаше нещо м/у нас, просто си останахме близки и продължихме да си споделяме проблеми и т.н. Това беше преди разбира се...
Навярно много псувни съм изял досега, навярно и очите вече те болят, така че дойде мига на кулминацията (не че знам какво е това, ама така изглежда поинтелигентно):
Бъди себе си, дръж така, както в чата. Бъди онова момче, което тя е харесала преди, бъди момчето, с което докато си е говорила се е усмихвала.Опитай се да й обясниш, че си мълчал заради приятелката й, кажи й, че те е било срам, ако щеш (звучи мн правдоподобно в твоята ситуация) и дано да те разбере. Ае нали запомни - усмивка, забавление, говорене, просто се дръж така че да събудиш усмивката и доброто настроение в нея. Все пак никой не иска гаджето му на е намусено и да мълчи през цялото време...
![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."