- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелката ми е срамежлива.
Здравейте!Харесвах едно момиче отдавна , но ми беше неудобно да и го призная. Един ден събрах смелост и и признах чувствата си. Оказа се , че и тя ме харесва.
, но иска да ме опознае повече преди да си станем гаджета. Не ми даваше отговор известно време и аз се усъмних малко... Разбрах , че се срамува (досега не е имала приятел). Казах и ,че няма защо щом и двамата изпитваме еднакви чувства един към друг , но все още няма никакъв резултат
![]()
ах колко сладко
не я натискай, че ше избяга![]()
Ако ми подариш такъв говорител като на аватара ти ще я нивия...![]()
Сериозно:
Най-добрият изход в таква ситуация е времето... Но това не означава да я оставиш 1 седмица "да си мисли" и през това време изобщо да не се виждате. Обаждай й се, виждайте се, забавлявайте се, но в началото не намеквай за интимни взаимоотношения (от каквото и да е естество). Като те поопознае малко, направи някакъв романтичен жест (нещо от рода на цветя, вечеря на тихо и спокойно място - взависимост от възрастта ви, разбира се, може дори ти да й сготвиш у дома си и така...). Не забравяй само, че освен че й трябва време, през това време не трябва да забравиш за нея, но не прибягвай към плътски удоволствия...Бъди настоятелен и действай бавничко...
![]()
Нямах това предвид...
Т.е. да не й даваш много зор... Абе обърках се!
Дано си ме разбрал...
![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
ами мога да ти кажа 4е като съдя по това какво си писал приятелката ти е много умна...добре прави 4е не те хваща веднага ами из4аква пробва те...и щом е срамежлива ти сам я предразположжи!..не я притискай..остави я тя да води
Еми и аз съм била в такава ситуаия с момчето което харесвах и той мене...не го познавах въобще...и го помолих да изчака....и времето само си показа де...(нищо не стана) но това няма никакво значение....ти по-добре не бъди настоятелен ами я изчакай....щом я харесваш...нормално е да иска да те опознае защото... и аз не бх тръгнала с момче което не познавам...дай й възможност това да стане все пак...излизайте заедно...с приятели насам натам и ще разбере що за човек си... и сама ще реши...но най важното е да не я притискаш....остави я...надява се да се получи....айде успех !
![]()
Да! Наистина е много интелигентна.ами мога да ти кажа 4е като съдя по това какво си писал приятелката ти е много умна...добре прави 4е не те хваща веднага ами из4аква пробва те...и щом е срамежлива ти сам я предразположжи!..не я притискай..остави я тя да води
БЛАГОДАРЯ на всички че се отзовахте толкова бързо
ПП:Ако имах два - да ,но въпроса е там че нямам нито единАко ми подариш такъв говорител като на аватара ти ще я нивия...![]()
Дай й малко време...Явно доста се притеснява,поизчакай я,за да може да направи правилното заключение![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Говори с нея, накарай я да се отпусне в компанията ти, да споделя...Можеш да я целунеш.
Целуни я, накарай я да мисли за теб нон-стоп. Разкривай се по малко пред нея .. давай и поводи да мисли за тебе. Скоро ще сте заедно, то е ясно. Дръж я само да не си хареса накой друг![]()