- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Би ме в стената...
Ти луда ли си?Как може да продължаваш да ходиш с такова момче...Това "Няма да се повтори повече,извинявай!" ми е познато и то много.Помисли логично,щом веднъж те е удрял и ти се е извинявал после,а сега пак го е направил и ти се извинява...Мислиш ли,че няма да се потрети?Да не говорим,че ако се потрети-100%-колко още такива изпълнения ще има....
Аз лично никога не бих била с човек,който постъпва така с мен...
За каква обич говорим в твоя случай,че не зацепих,аз ли съм сбъркана....?Така ли си изразява чувствата,така ли ти показва колко много те обича?Или на теб ти харесва да те малтретират?
Може да сте имали и да продължавате да имате много хубави моменти заедно,но в една връзка не трябва да има такива неща...Ти си се хванала с него,защото го обичаш и искаш само хубави моменти,но не и насилствени....Той по този начин те наранява и психически и физически.Ако те обичаше нямаше й да си помисли да го направи!Такъв човек не заслужава да бъде обичан от никое момиче.
Какъв е тоя пикльо,че да те удря?Кой е той?С какво е повече от теб?Не виждаш ли,че така явно си избива тъпите комплекси с теб и не мжое да приеме истината такава каквато е!Това животно-не се извинявам за израза,защото е така-не заслужава да бъдеш с него, и не само ти!
Махни го този,докато не е станало късно....По натам дори може да изпитва нужда да те удря и така ще прави с всяко следващо момиче.Това ли искаш от живота?Изнасилвачите и побойниците са точно такива...Има точно такива случаи,как стават побойници и изнасилвачи,като започнат да бият някои невинни момичета,или самите си приятелки и постепенно се пристрястяват към това нещо и започва да им харесва и да го правят още по-често и вече не обръщат внимание на това,как се чувстваш,дали те боли,или не!
А също не си ли учила биология?
Знаеш ли,че при всеки удар на главата,независимо дали е лек,или силен мозъкът ти се уврежда...Страшно много ти вреди.Остави го!Моля те!Послушай ме,има много момчета които те заслужават....
Остави го!Сега може да цивриш и 1 година и 2 и 3,но после ще осъзнаеш от какво нещо си се отървала и ще кажеш..."Ех,добре,че се разделихме"...
Убедила съм се,че само от едно взето погрешно,или правилно решение може да зависи по натам животът ти напълно...Това всеки го знае,надявам се и ти.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!