Първоначално написано от
nasty_f
Ти луда ли си?Как може да продължаваш да ходиш с такова момче...Това "Няма да се повтори повече,извинявай!" ми е познато и то много.Помисли логично,щом веднъж те е удрял и ти се е извинявал после,а сега пак го е направил и ти се извинява...Мислиш ли,че няма да се потрети?Да не говорим,че ако се потрети-100%-колко още такива изпълнения ще има....
Аз лично никога не бих била с човек,който постъпва така с мен...
За каква обич говорим в твоя случай,че не зацепих,аз ли съм сбъркана....?Така ли си изразява чувствата,така ли ти показва колко много те обича?Или на теб ти харесва да те малтретират?
Може да сте имали и да продължавате да имате много хубави моменти заедно,но в една връзка не трябва да има такива неща...Ти си се хванала с него,защото го обичаш и искаш само хубави моменти,но не и насилствени....Той по този начин те наранява и психически и физически.Ако те обичаше нямаше й да си помисли да го направи!Такъв човек не заслужава да бъде обичан от никое момиче.
Какъв е тоя пикльо,че да те удря?Кой е той?С какво е повече от теб?Не виждаш ли,че така явно си избива тъпите комплекси с теб и не мжое да приеме истината такава каквато е!Това животно-не се извинявам за израза,защото е така-не заслужава да бъдеш с него, и не само ти!
Махни го този,докато не е станало късно....По натам дори може да изпитва нужда да те удря и така ще прави с всяко следващо момиче.Това ли искаш от живота?Изнасилвачите и побойниците са точно такива...Има точно такива случаи,как стават побойници и изнасилвачи,като започнат да бият някои невинни момичета,или самите си приятелки и постепенно се пристрястяват към това нещо и започва да им харесва и да го правят още по-често и вече не обръщат внимание на това,как се чувстваш,дали те боли,или не!
А също не си ли учила биология?
Знаеш ли,че при всеки удар на главата,независимо дали е лек,или силен мозъкът ти се уврежда...Страшно много ти вреди.Остави го!Моля те!Послушай ме,има много момчета които те заслужават....
Остави го!Сега може да цивриш и 1 година и 2 и 3,но после ще осъзнаеш от какво нещо си се отървала и ще кажеш..."Ех,добре,че се разделихме"...
Убедила съм се,че само от едно взето погрешно,или правилно решение може да зависи по натам животът ти напълно...Това всеки го знае,надявам се и ти.