- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно сенките под очите ;)
С наближаването на абитуриентските балове всеки иска да изглежда добреКакто и аз естествено :Р
Но дългите часове пред монитора и ТВ както и недоспиването явно си казват думата ;(
дайте идея някаква, примерно резените краставици вършат ли работа :Р
Гримове много не ми вършат работа, понеже съм момче![]()
Мерси предварително
П.С. нека няма отговори от типа спи повече и прекарвай по-малко време пред монитора- тва ми е ясно![]()
Първоначално написано от Анонимко
е виж сам си отговори на въпроса![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Да видим - слагай краставици, лед, и торбички с чай от лайка (потопени във вода и после сложени в хладилника). И не се спирай от дискотеки, очичките ще се оправят, но партитата няма да се върнат![]()
Ходих на дерматолог и питах точно за сенките под очите. Дадоха ми един крем, които наистина помага. Но проблема е, че не се сещам как се казва...Май започваше с ''Л''. Но наистина е много ефикасен. Върви на дерматолог и тай![]()
Не стаа ве пич аз щом съм го написал съм имал нещо в предвид и се надявах да няма излишни спамове по темата.. ама тъй като гледам кога си регистриран и колко мнения имаш ми става ясно що за юзър си а именно от тия дето не мислят много особено когато постватПървоначално написано от Adwokat
![]()
На другите благодаря
имам само още един въпрос - за тоя крем- предполагам не е нужна рецепта, щото ако мога да отида и да питам в аптеката какво ми трябва мисля че добре ще направя като изпусна дерматолога![]()
Първоначално написано от Zahara
http://www.pleasehelp.dir.bg/ wm/diary/?df=46
tva za paket4etata ot 4ai ot li4en opit ti kazvam, 4e deistvat![]()
![]()
a za tozi krem ne znam, pozainteresuvai se pove4ko - koito tyrsi - namira, vse pak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Nil Satis Nisi Optimum."
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
а тия торбички чай- стават всякакви купешки чайове, нали?
И трябва в студена вода да ги потопя, или в гореща?
И колко време да стоят потопени, само за секунда докато попият- и после в хладилника или да ги чакам да се киснат?
А може би трябва да ги пусна да стоят във вода и така да си ги оставя в хладилника?
Първоначално написано от Анонимко
Без някви намеци момиче/момче квото и да си земи се наспи..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Потопи ги за няколко секунди във вода със стайна температура, после ги сложи за 10-ина минути в хладилника, после ги дръж на очичките, докато не се затоплят. После пак в хладилника и така 3-4 пъти. По-изчерпателно от това не мога))))
Очаквах заядливия ти отговорПървоначално написано от Adwokat
![]()
Само че се надявах да е по-смислен, ама няя как трябва по-бързо да спам-неш![]()
Намеци аз лично не съм правил, казах ти го съвсем ясно- ти си един тъп спамер, който не мисли когато поства, важното е да постне. То това става ясно и от броя ти съобщения де- за 14 дена имаш почти 300, т'ва над 20 поста на ден. Съдейки по начина който пишеш си не повече от 15 или 16 годишенА следващия ти постинг най-вероятно ще е някоя заплаха
![]()
Ако има още нещо което не си разбрал питайс удоволствие ще ти отговоря
![]()
![]()
хех аз да заплашвам бъркаш се както се бъркаш с думата спам сигорно незнаиш дори кво е щото пишеш че съм спамел ОМГ както и да е не ми са занимава с идиотиПървоначално написано от Анонимко
ПС нищо лично