.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

tctctctctctctct
    Guest

e tova e svqsno momi4e-me4ta

iskam edno momi4e da haresa kato 4ovek(ne6ta da sme gadjeta ili ne6to seriozno) i se opitvam da govorq s neq zagovarqm q usmihvam i se ama nqma brat se edno govorq na stenata - otida ala bala kak si kakvo prai6 obru6ta se kym men edno typo izre4enie ot sorta "ami ni6to". Tolkoz li e mnogo da iska6 da te ovajava edin 4ovek ? Dosta e hubava nz dali hodi s nqkoi ama vi kazvam men se edno me nqma . Otgore na si4ko za kapak i kato q vidq i mi stava edno gadno podtisnato 4e se to4no kato mine do men i blujdae nqkyde.Ve4e napulno se otkazah da govorq s neq ne 6ta da si kysam nervite.

Povtarqm pak : ne iskam da hodim ili ne6to seriozno, a prosto malko uvajenie i da me ima za priqtel

Guest
    razkaji ne6to pove4e! V edin klas li ste?

Е кфо да ти кажем брато, земи се отърви от нея по най-лесния начин. Просто тая те ебава, кефи се, че те унижава, не си и приятен, но понеже е тъпа О'фца и не знае как да ти го каже, за тва и се държи така. Ходи си гледай живота и с такива чудовища не се занимавай. Та тва ми бе мисълта.

eee az haresvam 1 momi4e ot moq klas a tq haresva nqkf det povtarq
    You are Misleading and or Homosexual

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Е кфо да ти кажем брато, земи се отърви от нея по най-лесния начин. Просто тая те ебава, кефи се, че те унижава, не си и приятен, но понеже е тъпа О'фца и не знае как да ти го каже, за тва и се държи така. Ходи си гледай живота и с такива чудовища не се занимавай. Та тва ми бе мисълта.
    to4no taka ostavqi q tapata kurva da si tro6i glavata

ами явно просто не си и интересен...и си й антипаи4ен остави я не се занимавай с нея я изведнъж я остави да видиш дали няма да по4не да ти говори :P

На тая от твоя клас и пожелавам ВНЛ !

....Според мен милата е толкоз тъпа ,че не знае какво да каже
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Re: e tova e svqsno momi4e-me4ta

Цитирай Първоначално написано от tctctctctctctct

Povtarqm pak : ne iskam da hodim ili ne6to seriozno, a prosto malko uvajenie i da me ima za priqtel
    Е мислиш ли, че такова момиче ще ти има уважението да те нарича приятел? По-скоро би се застреляла. Виж я ква е изпаднала? Искаш ли да идеш на нейното ниво? А?

emi da taq qvno e ot oneq naduvki za koito vsi4ki sa pod neinoto nivo. nqma smisal da se zanimava6 sas takiva hora, o6te pove4e kogato tarsi6 priqtelstvo
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Щом за хубави думи е късно значи идват ред да мръсните .. сега по сериозно .. ам според мен се надува ... или не е сред най интелигентните ... остави я .. не се занимаваи с нея има и други хубави момичета които ще те оценят

Леле,защо има толкова кухи лейки бе... ужас..... Остави я на мира,да си гледа живота и ти своя... когато разбере какво е загубила вече ще бъде късно.. Предполагам,че се прави на недостижима.... Най ги мразя ей такива..... Хич да не ти пука... махай я от главата си и толкоз !

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ем явно не си и интересен!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Small-Kitty
    Леле,защо има толкова кухи лейки бе... ужас..... Остави я на мира,да си гледа живота и ти своя... когато разбере какво е загубила вече ще бъде късно.. Предполагам,че се прави на недостижима.... Най ги мразя ей такива..... Хич да не ти пука... махай я от главата си и толкоз !
    Ами ако няма какво да загуби?
    Имам в предвид...може той да й е безинтересен, да няма нужните й на нея качества и в такъв случай едва ли тя е изгубила нещо, просто й е все тая Не мога да разбера защо все си мислите, че някой като не ви обърне внимание, задължително прави грешка. Може пък да не прави, може да не й е необходим за приятел, гадже или каквото и да било там.

Момичето до колкото разбрах нито ти е кой знае колко близко, нито се познавате добре, че да има някакво задължение към теб. Позволено й е да се държи както си намери за добре и никой не може да я обвини
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от radito
    ем явно не си и интересен!
    Тя пък голямата интересчийка. Да не би да е от "Голямото Добро Утро" . Ае да ходи в гората да търси шишарки...
    Пич .. махай я, щом се прави на чалната, нека от утре да е сама!

Голям фен
    Разбирам,но тя може да си мисли,че имаш други намерения към нея,а не приятелски и може би това е причината.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

tctctctctctctct
    Guest
    ееехее не очаквах толкова много постове

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Small-Kitty
    Ами ако няма какво да загуби?
    Имам в предвид...може той да й е безинтересен, да няма нужните й на нея качества и в такъв случай едва ли тя е изгубила нещо, просто й е все тая Не мога да разбера защо все си мислите, че някой като не ви обърне внимание, задължително прави грешка. Може пък да не прави, може да не й е необходим за приятел, гадже или каквото и да било там.

Момичето до колкото разбрах нито ти е кой знае колко близко, нито се познавате добре, че да има някакво задължение към теб. Позволено й е да се държи както си намери за добре и никой не може да я обвини

като се замисля най-логичното обяснение е, че съм и безинтересен щом не иска никакво внимание да ми обърне ..

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    да и тва го има - незнае как да ми го каже ама като прочетох цялата тема и за доста неща ми отворихте очите ..
    е в крайна сметка повече не я познавам тя и без това не е кой знае какво

Град
    София
    Абе тая ми звучи че е няква к***а тцтцц не се занимавай Аи ти не я познаваш... За кво мислиш че ще ти е приятно да бъдеш фр с неква надута лигла... Фърли я в канафката ;Р
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си