- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо мн странно
Предполагам ще си кажете-поредната тъпа тема,но ви моля за съвет защото найстина нз какво да правя?Та значи проблема ми е,че тази година се запознах с едно момче от моето училище което е с 3 години по голямо от мен.Въпреки това след като се запознахме известно време си писахме закачаше ми и така нататък.Всъщност след това разбрах че една моя приятелка го харесва и зада е щастлива тя реших че е по-добре да се опитам да ги събера и рпеших че мойте чувства не са важно.....НО в последствие работата стана с тях двамата но за кратко сега не са заедно,и от време навреме той подмята някои неща които ме объркват и не съм сигурна дали ме харесва или не?!
Лошото при мен е че аз изпитвам голямо влечение към него и го харесвам и неспирам да мисля за него и това ме побърква,но и да има шанс да сме заедно се страхувам да не изгубя приятелката си! Ако някой може да помага....да казва...
Мерси предварително
"Отстъпила" си го на приятелката си->нейн е.Забрави го.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Добър човек си.
По темата- Вече си направила това,което се изисква от една истинска приятелка,но щом не са заедно сега....Няма лошо да пробваш.Не ми се вярва приятелката ти да се разсърди.Ако е истинска ще ти върне на жеста с жест![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
взе ми думите от устата!Първоначално написано от nasty_f
Let The BEAT Control Your Body
Първоначално написано от radito
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ти вече си показала че си добра приятелка.Направила си всичко възможно да сабереш приятелката си с това момче.Щом като не са заедно си пробвай шанса, пък й ще разбереш дали имаш приятелка истинска като теб.
Поговори с приятелката си. Кажи й това, което написа на нас. Обясни й, 4е това, което са имали, ве4е е приклю4илои ти има666 право да се бори666 за него, както и за своето 666тастие![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Още в началото е трябвало ти да избираш какво да направиш.Говори с приятелката ти и с него и реши какво да правиш.
след като приятелката ти вече не е със този човек, не виждам защо толкова се притесняваш, че ще я загубиш. сигурна съм, че тя ще те разбере ако й обясниш, че изпитваш влечение към него (стига естествено да си сигурна и в неговите чувства!!!!) ако обаче не чуеш от устата му "харесвам те" просто не си прави труда да казваш каквото и да било пред приятелката си. излизайте, сближете се, пък вече времето ще покаже![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
така е!!!!Първоначално написано от Kianna
Ако нямам нищо общо с тва момиче, харесвам я, но и мой приятел също --- винаги и 200% му я отстъпвам. Неа се прайм на ***** за едно маце я... мацета фул!
КОЙ КЛАС СИ??????
Първоначално написано от Kianna
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Приятелката ти харесва ли го още?
Мисля, че трябва да пробваш с него, но преди да предприемеш каквото и да е било, говори много сериозно с приятелката си. Попитай я какво чувства към него, кажи й, че отдавна го искаш и, че не искаш да си развалите двете приятелството.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
pravila sam sa6tata "gre6ka" samo 4e go otstapih na macka deto ne q e***e mn mn za nego i taka s tqh ne izleze ni6to, toi ne mi prosti 4e go otrqzah zaradi neq, i sega po4ti 3 godini sled tova taq fr nikva ve4e ne mi e, a s nego ne si govorim za pove4e ot godina i polovina.
informaciqta mai be6e izli6na oba4e ti kazvam 4e trqa da preceni6 dali si zaslujava. govori s priqtelkata si-ako naistina ste dobri fr tq 6te razbere kakto i ti si q razbrala togava. ako ne razbere zaebi q i posledvai 6tastieto si![]()
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Тва ми хареса! =D>Първоначално написано от King of Kings
spored men oshte v na4aloto predi da go otstapish trqbvashe da govorish s neq, a i ne samo s neq ami i s nego, za da razberesh kam koq ima po - golqmo vle4enie..... li4no spored men...sega sled kato ve4e e imala ne6to s nego 6te i e po gadno da bydesh s nego sega, otkolkoto ako predi tova beshe stanalo ne6to. nz moe mnenie