.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Ne moga da razbera .. az li sm nai - greshnata ... ?

Zdraweite na wsichki .. Nadqwam se da ne dosajdam .. no prosto w glawata mi e mish mash .. Roditelite mi sa razwedeni ot 8 godini .. ne znam moje bi zapochnah da nawlizam w puberteta i stanah dosta po - iznerwena .. s maika mi wodim postoqnni sporowe .. kato naprimer .. zashto ne sm si izchistila staqta .. zashto sm zabrawila da si izmiq chashata .. iii mn mn drugi podobni drebolii ... edna wecher se pribrah malko po - kusno (nqmam wecheren chas)i tq me chakashe ... kazah i dobur wecher i otidoh da spq .. tq wlezna w moqta staq ... i zapochna da mi kazwa dali iskam pari da izlqza na kafe s priqtelkite mi .. iii .. me drazneshe ot 12 do 3 prez noshta...nai - nakraq nerwite mi ne izdurjaha i q udarih .. tq zapochna da preinachawa na wsichki che sm q pribila .. che imala sinini edwa li n e ..
    Da znam , che ne sm prawa .. s towa , koeto naprawih .. no smqtam che ne e sprawedliwo maika mi da mi kazwa nai - razlichni neshta
    P.S.:zabrawih da kaja , che mama mi kaza , che sm kopele i che sm stanala golqma ulichnica .. koqto prawi sex wseki boji den !!! Molq wi .. pomognete ...
    Sujelqvam che napisah tolkowa mnogo .. Izwinete .. Ako iskate zakliuchete temata ...

Град
    У нас Си (=
    Ами миличка опитай се да си здържаш нервите. Прави всичко, което майка ти иска, за да избегнеш подобни скандали и в никакъв случай не и посягай отново. Не знам какви са основанията й, по които съди, че си уличница, но избягвай да я провокираш да мисли така-прибирай се сравнително рано, когато излизаш с момчета й казвай, че си с приятелки и гледай да не я срещнеш някъде..с една дума дръж се колкото може по-консервативно.
    ПП. Защо да затварят темата мила? Нали форума е за да помагаме на хора с проблеми

Град
    на плажа =)
    gorkata.. ne znam no i moqta maika se darji po sa6tiq na4in s men ... kara mi se za drebolii mnogo e iznervena... vinagi za vsi4ko men obvinqva. az se ota6avam s misalta 4e vsi4ki roditeli da ednakvi..ama ponqkoga ne deistva

АМи не те познавам,но може да е права.Дори и родителите ти да не бяха разведени,пак щеше да бъде така-не е от това..Според мен си прекалила с този шамар..все пак ти е майка.Да не искаш да не ти се кара въобще?!Айде постави се малко на нейно място.А и всички сме така,тъй че не мисли че си единствената

Град
    У дома пред компютъра
    Заслужава си шамара.А като почне да разправя на някоя приятелка, кажи защо си я ударила, да видиш, че ще спре за известно време, ще и стане гадно.Как ще говори така на собствената си дъщеря???
    Относно коментара "все пак ти е майка"...

След като "все пак й е майка", защо я нарича така???И защо се заяжда с нея?

Ебаси ако всеки път когато майка ме убиждаше тряеше да и удрям един до ся да лежи в ков4ег...
    Еми тря да я търпиш и мойта е такава.
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

Hora,blagodarq!!!No .. mi e mnogo trudno da zdurjam nervite si .. zashtoto .. ne sum takava .. i kakwoto si mislq .. towa e ...!spored neq az sm chernata ovca,koqto ne znae kakwo prawi i wurshi!Dnes brat mi i donese cwetq .. i tq wednaga zabrawi za men i zapochna da misli samo za typite kaktusi i za brat mi .. ne iskam da jiweq poweche taka .. za bashta mi da ne goworim .. toi se interesuva samo ot nego si i ot towa kak shte ide edi kyde si .... dori zabrawi koga sa mi izpitite ... i na koq data sm rodena ... prosto wseki ot nashte gleda samo da otbie nomera .. za da moga da se mahna (az taka chuwstwam) [-o<

Uff...de da znam weche i az kakwo da prawq .. sega izleznah ot banqta .. i tq wednaga me owika .. off .. hora .. ima li msisyl da jiweq ?

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Ulety
    Uff...de da znam weche i az kakwo da prawq .. sega izleznah ot banqta .. i tq wednaga me owika .. off .. hora .. ima li msisyl da jiweq ?
    stiga beee.... za ednoto vikane li si ? s vsi4kini e taka!!! spokoinooo !!!

Много кофти положение, мила.Щом останалата част от семейството ти се държи така, не им обръщай внимание.Когато майка ти ти вика, се прави че не я чуваш, по-добре така отколкото да я удариш и тя да го разгласи на целия свят...а нямаш ли приятели, които да ти помогнат поне малко?Можеш да ми дадеш skype си и да измислим нещо

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

AMi imam skype ..... ama dai twoq .. znachi .. ne moga taka . ne sum takyv chowek .. maika mi se pribira i zapochwa :drun drun ... blq blq .. tralalala .. i na men mi izbiwa na sydizum .. ii ne znmam kkawo da prawq..lelq mi i se obadi i tq kaza ribi me ot boi!!! az sm i udarila edin shamar .. tq pribila me e ot boi .. offfffffffffffffffffffffffffffffffff ako moga da izchezna .. ama nqma shans .. shot bashta mi shte me nameri i shte me pobyrka ot boi ..

Е тя прекалява...пребила си я от бой...ако наистина я пребиеш какво ли ще разправя.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Uff... a towa weche mi se struwa kato pesen .. zashtoto znam .. kakwo oshte me chaka i kakwo e bilo predi .. ;[

Град
    У дома пред компютъра
    Когато каже, че си я пребила, вземи телефона и кажи защо аджаба си и шибнала един шамар.

uFF... da no problema e che tq ne gowori mn mn pred men i ne me osujda tolkowa qwno .. a kogato sa nakude na kafe .. i az posle razbiram ...

Град
    У дома пред компютъра
    Тогава няма да е на момента, а някой ден като срещнеш някоя от приятелките й, като те погледне накриво и обясни.

dobre si q oshamarila tva da i e za urok

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    И на мен ми избиват нервите понякога , но това е нормално за побертета . Просто седнете с майка ти и си изяснете всичко което имате . Ти й кажи да не разправя че си я била , а тя ще ти каже да си оправиш поведението и накрая ще стигнете до някакво компромисно решение

da da da ... to popricnip nqma shans da sednem da govorim neshtooo....tq samo me sybujda sutrin i mi kazwa : ,,dnes kolko pari shte iskash?'' i tova e popricnip i mi se obajda da me pita dali sm se chuwala s brat mi i t.n. abeee nqmam dumi prosto!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Често родителите също не знаят как да постъпят - това, че са родители, не значи, че могат и знаят всичко. Във почти всяко семейство има период, когато детето е "пропаднало", "невъзпитано" и т.н. Щом родителите ти са разведени, значи има голяма вероятност майка ти да има някакви трайни следи от брака си, които и пречат да бъде щастлива. На моменти и моята майка ме е дразнила и даже ме е нариала "боклук", "пияница", "нещастник" и т.н., но аз съм и простил за това, защото знам коко тежко и е да живее с баща ми, а тя също има нерви. Определено не е била права да те убижда така (освен ако не си си го заслужила..), но и ти не си била права да я удряш, защото така става затворен кръг - тя те убижда => ти я удряш; тя те убижда => ти я удряш; тя те убижда => ти я удряш и така до кога? По-добре е да седнете човешки и да обсъдите проблема без ругатни и шамари..
    успех
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Град
    На дЪнОтО На оКеАнА.. :)
    Това с майка ти ми е познато.. Ама си направила наистина грешка, че си я ударила. Преди всичко тя ти е родител и е длъжна след като те е създала да се григи за теб!!!! Но разбира се и тя има вина, че е преувеличила това, което е станало... Аз винаги съм смятала, че разговора е най-доброто решение на проблемите, така, че отдели време и си поприказвай с нея, за всичко, което ви притеснява и двете. Вярвай ми ще помогне!!! Желая ти успех

Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...

NE znam .. problema e che .. ne moje da sednem da govorim .. nqma wreme a i da ima na men mi e po interesno na pc-to otkolkoto da q slusham .. za wsichko me owikwa ..

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Да ти кажа и аз водя непрекъснато спорове с маика ми и то за глупости .. и понякога и мен ми е идвало да и запуша устата по някаф начи ама търпя .. опитаи се да си по сдържана колкото и банално да звучи
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

imam gi sa6tite problemi.Za kvo se zaqjda s men ,neznam.Neprekasnato mranka za ne6to,iee ponqkoga mi e idvalo da q ubiq,ni6to 4e si q obicham i 4e mi e maika.Udrqla sum q daje,i kazah 4e e tapa i prosta....be6e mi rasardena de ama se izvinih,izblik na nervi prosto...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си