- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ne moga da razbera .. az li sm nai - greshnata ... ?
AhhA :Pp Emmm blagodarq na wsichki , che mi dawate razlichni syweti!
Emm ...blagodarq za poreden put ii molq za oshte syveti 6toto ne6tata tu se opravqt tu se vloshavat
moje li oshte nqkakvi suveti plsss [-o<
"Ulety"не се безпокой и аз се карам по няколко пъти на ден с майка ми
от както се помня
![]()
Моите родители също са разведени от 6 години ( за съжаление заради глупостта на баща ми, но както и да е).От начало не знаех как седят нещатата, карах се непрекъснато с мама, нарнявах я, обвинявах я за това че са се развели, мислех че баща мие прав като я е оставил(за което в момента страшно много съжалявам).Тя подхождаше с търпение към мен(за което и свалям шапка).После навлязох в пубертета и имах същите проблеми.Ядосах се защо аджаба тая жена ме увиква за най-малкото нещо(напр. че не съм си измила чашата).Абе беше ми черна пред очите...но пак ме търпеше жената.Всяко дете има тоя период в който се мисли за много голямо(пубертета) и не разбира родотелите си, но истината е че те го правят за наше добро(колкото и банално и изтъркано да звучи).Твоята майка явно не теразбира и не може да изтърпи тези 1-2 години в която буквално си невъзможна(без да се обиждаш)Не е права за това което е казала, че ще станеш уличница и пр. и би трябвало да ти се извини.
Единственото решение е да приемаш всичко което ти казва без да избухваш.Тоя период ще мине и ще започнеш да се разбираш с нея, повярвай ми![]()
i men mnogo pati mi e idvalo da i udarq edin 6amar a kato se karame i ako ne6to razmahna race tq se oplakva na ba6ta mi i mu kazva 4e sam i posegnala no edno me uspokoqva tva 6te e do edno vreme posle idva moeto vazmezdie
i az na6te naposledakkk
prostoooo ne moga da traq taka da se darjat s mene!!!!! 4esno kazano ioskam da svar6vam 12 kl....i da se mahammm
Първоначално написано от ™G-Baby™
i az na6te naposledakkk
prostoooo ne moga da traq taka da se darjat s mene!!!!! 4esno kazano ioskam da svar6vam 12 kl....i da se mahammm
Първоначално написано от ™G-Baby™