.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Moderated:Тъкмо събрах смелост и друг му го каза...

ae hora behti mn sum tujnu ... uj na petuk 13 trebva da mi vurvi puk to .... tei de tui druga tema az sq 6e vi zanimavam s moite gluposti 6ot nema na koi dr da spodelq ... na4i haresvam edno mom4e i neska 6qh da mu kja tei de ... i mi se obajdat po gsma 6ot az bqh izvun grada i mi kazvat toi znai nekoi mu gu e pratil po skypa i az po4vam da vikam takuv ujas i sega nz koi e predatelq i nai gadnutu e 4e az sama 6qh da mu gu kazvam bqh subrala smelost i izvednu bum si4ku izgurmq tui 4esnu li e kajete .... i tei de i sega nz kvo da praq puk negu si gu uvajam stra6nu mnogu i ne iskam a gu zagubq kato fr oba4e nz kvo 6e staa eisq mu napisah takava recenziq 4e nz ... pomognete mi po nekav na4in pls 6ot nz za mom4e do sega ne sum se raztroivala tolkuva mn sega mi e stra6nu tujnu pak pls pomognete i ako ne razberete ne6u pitaite prostu se NUJDAQ OT VA6ATA POMO6 RAZ4ITAM NA VAS ..

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!
    ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....

mi namira6 koi te e precakal taka zlobno i ako znae za 4uvtstvata ti toi moje da se raz4uvstva i da stanete gadjeta a ako ne nameri koi te e precakal i mu s4upi glavata \/ \/ \/
    You are Misleading and or Homosexual

С риск д апрозвочи малко грубо и като масата които споменават правописът и неграмотноста.
    Незнам кояси и какво представлаваш като човек и личнос но имаш излочително беден и изклучително селски начин на изказване И ТОВА МЕКО КАЗАНО
    ако и в деиствителност говореш така както пишеш щях да ти извия врътут.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Razkazvachut
    С риск д апрозвочи малко грубо и като масата които споменават правописът и неграмотноста.
    Незнам кояси и какво представлаваш като човек и личнос но имаш излочително беден и изклучително селски начин на изказване И ТОВА МЕКО КАЗАНО
    ако и в деиствителност говореш така както пишеш щях да ти извия врътут.
    Приясмял се хърбел на щърбел...виж колко грешки имаш и ти. Сорка за off topic-a; не мисля, че мога да помогна, но малко се ядосах от горното изказване и реших да напиша коментар...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Razkazvachut
    С риск д апрозвочи малко грубо и като масата, които споменават правописът и неграмотноста.
    Незнам кояси и какво представлаваш като човек и личнос, но имаш излочително беден и изклучително селски начин на изказване И ТОВА МЕКО КАЗАНО
    ако и в деиствителност говореш така, както пишеш щях да ти извия врътут.
    по темата: какво ти пука, че някой му е казал? отиваш при него и го питаш директно дали и той има чувства към теб. това, че някой му е казал преди теб може даже на майтап да го обърнеш. късмет

pff mersi 4e si izkazva6 mnenietu 4ew sum mn negramotna ama se pak ne sum selqnka i moga da govorq mn dobre i po si4ki temi ne se iztukvam no 4ovek kato e oburkan nadali pi6e si4ku kaktu go govori i misli 6ot si4ku mu e burkotiq v glavat nz dale pri tebi e tei no .... pri vsi4ki normalni e tei ti qvnu si nenosmalen 4ovek i tei de az da ne te obijdam poi4e 6ot sq nai malku za tebi mi sa misli .... i misis mn na teq detu me za6itiha a po temata nz ve4i prostu se 4uvstvam predadena 6ot ot 8 4oveka koitu uf mi se vodqt priqteli nekoi mu e kazal i nz za6o .... puk 6e probvam i 6e vdq kvo 6e staa ...
    ЛюБовТа Е кАтО ПяСъЧеН ЧаСоВнИк - ПъЛнИ СъРцЕтО , ИзпРаЗвА ГлАвАта ....

Мега фен Аватара на koalka
    Единствения начин да се изясните е като отидеш да говориш с него и му го кажеш и ти.Обясни му всичко това, което написа.Да се надяваме, че ще те разбере и поне ще поддържате приятелски отношения.

Град
    нямам си на представа...
    аз нищо не разбрах от тва дето е написала ! егати начина на писане чесно

Е па кво ти пука, че някой те е прецакал. Ти така и така си щяла да му кажеш, кво се кахъриш толкоз. Пак отиваш и пак му го казваш. Ако той неще му казваш, че просто така се е случило и че ти не си виновна, че той е пич , а не като разните путьовци дет нзн кво още искат, ама как и да е. Та ако не стане нищо, забравяте за случката, забравяш за чувствата и сте си ОЛД френдс.

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Честно казано, не виждам къде толкова е разликата м/у това някой друг да му каже и ти самата да му го кажеш. Просто сега иди и му кажи, че наистина е така, искала си лично от теб да го разбере, но така се е получило и смятам, че би реагирал по същия начин, както и ако нямаше "предател".

BAYO го каза много точно, де, ама бях вече написала мнението и реших, че все пак може да е от полза.

Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    ...

BAYO го каза много точно, де, ама бях вече написала мнението и реших, че все пак може да е от полза.
    Никога не е излишно още едно добро мнение

Друга гласна освен У знаеш ли ?
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Цитирай Първоначално написано от ShannonLarkin
    аз нищо не разбрах от тва дето е написала ! егати начина на писане чесно
    napulno zastavam zad tova mnenie
    a da priqteliteti tolkova sa ti i priqteli i v dneshnovreme ne mojesh da kajesh che vseki vtori s kito ste v malko po dobri zaimotnosheniq ti e priqtel zashtoto na priqtelut mojesh da razchitash po vseko vreme da ti pomogne i da te podkrepi, a po temata tochno diyz detskite istorii za go haresvam no ne moga da mo kaja i sa kakvo pomognete bla chorba kakvo ste se hvanali za tezi gadjeta katocheli sa nai vajnoto neshto n atozi svqt ima i po vajni neshta=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си