Това е болестно състояние.
Всеки си го влече нещо и има някаква страст,някакъв порок,който иска да махне,но не може,защото се е превърнало в дрога..И аз съм така,но не с парите,а с друго нещо,още по-зле и от теб,но няма да споменавам
Има случай,в които това е моментно състояние,но при теб щом е започнало от 10 годишна възраст не мисля,че е много моментно...
Щом толкова те влечат пари,не знам как да ти обясня това,което мисля.Занимавай се с това,изкарвай си пари,купувай си това,което ти харесва...Но по честен начин,разбира се.
И не мога да си обясня едно нещо.Как така те интересува да имаш само дрешки и скъпи неща?Та ти в какво ще се превърнеш.Ходеща статуя,която само да украсява улиците,а да няма сърце и да споделя любов с някого...
Ти какво искаш?Само да се харесваш на някой,без да правиш нищо.Какво е значението как си облечен и какви джаджи имаш,след като нямаш чувство за хумор и не се държиш приятелски и нормално...Разбери,че много малко хора мислят като теб...капка в Световния окена са.Само те могат да те разберат.А на другите какво мислиш,че ще им е мнението за теб...Като те видят ще си казват "Офф,тоя пък какъв е надут" и хиляди такива...