- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога да обичам живея само заради парите :(
Това е болестно състояние.
Всеки си го влече нещо и има някаква страст,някакъв порок,който иска да махне,но не може,защото се е превърнало в дрога..И аз съм така,но не с парите,а с друго нещо,още по-зле и от теб,но няма да споменавам![]()
Има случай,в които това е моментно състояние,но при теб щом е започнало от 10 годишна възрастне мисля,че е много моментно...
Щом толкова те влечат пари,не знам как да ти обясня това,което мисля.Занимавай се с това,изкарвай си пари,купувай си това,което ти харесва...Но по честен начин,разбира се.
И не мога да си обясня едно нещо.Как така те интересува да имаш само дрешки и скъпи неща?Та ти в какво ще се превърнеш.Ходеща статуя,която само да украсява улиците,а да няма сърце и да споделя любов с някого...
Ти какво искаш?Само да се харесваш на някой,без да правиш нищо.Какво е значението как си облечен и какви джаджи имаш,след като нямаш чувство за хумор и не се държиш приятелски и нормално...Разбери,че много малко хора мислят като теб...капка в Световния окена са.Само те могат да те разберат.А на другите какво мислиш,че ще им е мнението за теб...Като те видят ще си казват "Офф,тоя пък какъв е надут" и хиляди такива...
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!