Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
Щом искаш пари трябва да решиш дали си готов да жертваш моралните си възгледи заради тях-след това,особено в БГ,става мн лесно.Просто се запознаваш с някои определени хора,започваш да продаваш разни определени неща и си НОВ ЧОВЕК с МНОГО ПАРИ.И преебана гледна точка за живота,което според мен е 300 пъти по-добре отколкото да вземеш две висши образования и накрая да чистиш тоалетни.Избора си е твой-обаче единствено по престъпен начин можеш да станеш наистина богат в тая страна.
П.п.:Ест можеш да си пропилееш живота опитвайки се да бачкаш честно.Аз просто ти давам съвет и моето лично мнение.А,и още нещо-ще ви кажа защо всички мразят мутрите.Не,не защото са с високи морални принципи-просто нямат смелостта да се заемат с нещо такова.Страх ги е за мизерния им животец и се примиряват да си живуркат в ниското и да гледат с омраза към черните мерцедеси.
Хората те изяждат целия ако им подадеш и пръст,само и само ако си по-добър от тях си супер омразен,кефат се на твоето падение.Повярвай ми,а с любовта е аналогично,но има и любов,намират се красиви и сладки момичета,които като ,че ли не виждат звяра в теб,а се възхищават на силата ти,на нежноста ти към тях и като цяло на гледната ти точка над живота,само това ме размеква и ме разплаква понякога,защото твърде дълго бях сам и сега пак съм сам.