Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
Щом искаш пари трябва да решиш дали си готов да жертваш моралните си възгледи заради тях-след това,особено в БГ,става мн лесно.Просто се запознаваш с някои определени хора,започваш да продаваш разни определени неща и си НОВ ЧОВЕК с МНОГО ПАРИ.И преебана гледна точка за живота,което според мен е 300 пъти по-добре отколкото да вземеш две висши образования и накрая да чистиш тоалетни.Избора си е твой-обаче единствено по престъпен начин можеш да станеш наистина богат в тая страна.
П.п.:Ест можеш да си пропилееш живота опитвайки се да бачкаш честно.Аз просто ти давам съвет и моето лично мнение.А,и още нещо-ще ви кажа защо всички мразят мутрите.Не,не защото са с високи морални принципи-просто нямат смелостта да се заемат с нещо такова.Страх ги е за мизерния им животец и се примиряват да си живуркат в ниското и да гледат с омраза към черните мерцедеси.

Пич ЕВАЛАТА ТИ ПРАВА за това изказване =D> =D> =D> =D> =D> =D> Това го втълпявам на малумниците от обкраженито ми вече 8 години. Но безоспешно. Радвам се че тук има хора като теб.

Само за едно ще те поправя... знанията са МНОГО силно оръжие също. Как според теб се прави схема от фирми фантоми които да източват милиони ДДС ? Това става от хора на хората но тия хора спец. имат и знанията да го направят така че не пренебрегваи образованието