.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    *__BeBs__*
    Guest

Moderated:Как да го преодолея?

kajete ne6to po vaprosa s1s taka nare4enata "svirka",za6toto nemoga da razbera kakvo tolkova namirat v neq vsi4ki mom4eta ..az sam na 16 godini i si imam priqtel i vednaj stana na vapros za tova i az se izmaknah s replikata "mislq 4e ne sam gotova za tova" i toi mi kaza "ok nqma da te karam" ne sam go pravila i vinagi kogato sam bila na edna kra4ka ot tova ne6to me e spiralo...kak da go preodoleq???????????????????????????

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Мега фен Аватара на koalka
    Ми вземи опитай, може и да ти хареса.

Re: Moderated:Как да го преодолея?

Цитирай Първоначално написано от *__BeBs__*
    kajete ne6to po vaprosa s1s taka nare4enata "svirka",za6toto nemoga da razbera kakvo tolkova namirat v neq vsi4ki mom4eta ..az sam na 16 godini i si imam priqtel i vednaj stana na vapros za tova i az se izmaknah s replikata "mislq 4e ne sam gotova za tova" i toi mi kaza "ok nqma da te karam" ne sam go pravila i vinagi kogato sam bila na edna kra4ka ot tova ne6to me e spiralo...kak da go preodoleq???????????????????????????

Moderated by koalka
    т.7 от Правилника!

Опитай и ше разбереш

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Може би си мислиш, че е гнусно? И това сякаш те спира..
    ми не е така..
    лапни си палеца и ще се увериш. Онова нещо също е плът. Разликата ще е, че е по-дебело и дълго.
    Сори за тъпунгерското обяснение, ама само като пробваш, ще преодолееш чувството у себе си.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си