Здравейте!Не съм писала тук отдавна,но ето ,че отново ми се наложи да търся съвет ..Така.. аз съм с човека който обичам,прекарваме цялото си време заедно ..Но (винаги има това но)виждам,че той се дистанцира от мен,нещо се е променило....Този месец се виждаме за много малко,защото той е на работа ,а и моята програма не е лека...но онези малки знаци ....преди всичките му смс-и завършваха на ,,обичам те'',а сега са толкова студени,той не се радва на малките изненади,с които се опитвам да го зарадвам,непрекъснато ми се кара и ми прави забележки,за глупости(например как съм оправила леглото и т..н),сърди се постоянно за глупости,все по често иска да си стоим в къщи вместо да излизаме,когато има възможност нито ми звани нито се интересува от мен,напоследък не си говорим мн.... Аз виждам моята приятелка и нейният приятел.... толкова сладки ! Непрекъснато си звънят и си пращат от онези сладки смс-чета.....Толкова много ми липсва вниманието на най-близкия ми човек Когато го питам ,,защо не ме обичаш вече''...отговорът е ,,стига си се лигавила знаеш,че те обичам'',но казано по неговия груб начин звучи....... гадно ..Разделяли сме се много пъти но сега отново сме заедно...всичко беше прекрасно ,но нещо се скъса Дали да продължавам да опитвам да крепя нашата връзка или просто да се оттегля с останалото ми достойнство....?Много го обичам,но незнам дали мога да издържа на непрекъснатите скандали и капризи