.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Дупето
    Guest

Малко помощ,само за зряли и разбиращи хора не някакви ебавки

Добър Вечер ! Искам да попитам аз съм на 16 години пенисът ми е 15 сантима,знам че всеки иска голям и дебел член за да може да ебе повече ! Мислех да си купя помпа с която да си го уголемя,имам среща с страшна мацка в Неделя,ако тръгнем тя ще иска секс,аз ще се срамувам просто ще пропадна в дън-земя... ! Искам да съм като всеки пич ! Имам приятел от класа 17 сантима му е ! Всеки ден ебе,има сериозна приятелка пък ходи в кафета да му духат нек'ви пичета ! Просто съм отчаян,имам голям срам които тая в себе си ! Просто някак си не ми се ходи в Неделя,срам ме е ! Не съм имал връзка отдавна и ми е нек'во (тегаво) както се казва... Моля за помощ ! Незрящите неискам да ми цапат темата и да ми лафят,просто искам нормални отговори !
    Благодаря предварително !

Не се панирай. Нищо ти няма, не само размерът е важен. Важно е да знаеш как да го използваш. Лично според мен трябва да отидеш на срещата. Не трябва да се комплексираш за глупости.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Re: Малко помощ,само за зряли и разбиращи хора не някакви еб

Цитирай Първоначално написано от Дупето
    Добър Вечер ! Искам да попитам аз съм на 16 години пенисът ми е 15 сантима,знам че всеки иска голям и дебел член за да може да ебе повече ! Мислех да си купя помпа с която да си го уголемя,имам среща с страшна мацка в Неделя,ако тръгнем тя ще иска секс,аз ще се срамувам просто ще пропадна в дън-земя... ! Искам да съм като всеки пич ! Имам приятел от класа 17 сантима му е ! Всеки ден ебе,има сериозна приятелка пък ходи в кафета да му духат нек'ви пичета ! Просто съм отчаян,имам голям срам които тая в себе си ! Просто някак си не ми се ходи в Неделя,срам ме е ! Не съм имал връзка отдавна и ми е нек'во (тегаво) както се казва... Моля за помощ ! Незрящите неискам да ми цапат темата и да ми лафят,просто искам нормални отговори !
    Благодаря предварително !
    по гнусния начин ,тип "Аз съм пич,ония са путки" по който си го написал..просто..изгубва желание човек да ти отг..
    2 т. от правилника. Бан на профил

Дупето
    Guest
    Алеандра,забелязах че си модератор и си на ясно с всичко в този форум/саит,нещата как стоят ала-бала ! Благодаря Ти,но ще изчакам още малко мнения... Благодаря за подкрепата ! Имам едно въпросче как мога да пиша лични съобщения към някои от саит-а ? Нов съм от вчера и не съм запознат !

тря се регнеш за да пишеше иначе където са 15 там са и 17 няя да ти го мери с линийка я

Дупето
    Guest
    Ледена Кралице,какво толкова жалко съм написал,че няма да получа отговор ?! Всеки в този саит се ебава,и пише нек'ви убити теми,аз просто попитах,благодаря все пак.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Както и Алеандра каза, за една жена не толкова размерът е важен, колкото способностите на мъжа. Пък и ако момичето те хареса и ти се накефи.. това няма да е никакъв проблем. Няма смисъл да се тормозиш заради глупости и да си хабиш възможностите.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Дупето
    Guest
    Еми аз съм регнат,просто сега забелязах че не съм си влязал в профила,моя е грешката.

няма от кфо да те е срам страх и т.н. не ти е малък,а и тая дет имаш среща с нея - съмнявам се,че ше си носи линийка :P

Дупето,всеки в този живот има малък или голям пенис (зависи) от гледната точка,за някои момичета е голям за някои малък. Не трябва да се отчаиваш,отиди на срещата пък ще се види там на място как ще се развие деиствието ! Ако ВИ потръгне и бъдете заедно и правите секс,тоест искате да правите,тя ако те обича ще ти пусна дори и да ти е 10 сантима,важното е любовта и чувствата,не размерът ! Пожелавам Ти успех !

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не се панирай. Нищо ти няма, не само размерът е важен. Важно е да знаеш как да го използваш. Лично според мен трябва да отидеш на срещата. Не трябва да се комплексираш за глупости.
    И аз мисля така.....все ми е тая дали примерно е 15 или 17см....важното е да знае как да го използва!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Добър Вечер!
    Добра да е

Мислех да си купя помпа с която да си го уголемя
    Успех ти пожелавам
    Винаги ми е било любопитно дали тези помпи наистина действат
    Кажи ми ако ти свърши работа

имам среща с страшна мацка в Неделя,ако тръгнем тя ще иска секс
    Така като те гледам жестоко се съмнявам да поиска
    Всъщност може и да поиска... но не с теб

пенисът ми е 15 сантима
    ...
    Имам приятел от класа 17 сантима му е!
    А ти сега 2см на въпрос ли ще ги правиш?

Всеки ден ебе,има сериозна приятелка пък ходи в кафета да му духат нек'ви пичета!
    Тарикат човек
    Добре се е уредил
    Ама не е заради двата сантиметра в повече
    Гарантирам

Незрящите неискам да ми цапат темата и да ми лафят,просто искам нормални отговори!

Спокойно!
    Незрящите дори няма да ти прочетат темата

В заключение
    Ти си идиот
    Ощетен (във всяко отношение) идиот
    Не заслужаваш нито 17, нито 15, нито дори 10 сантиметра
    Въобще не заслужаваш да имаш пенис
    Ти си позор за мъжкото съсловие и за човечеството като цяло
    И секс не заслужаваш (и едва ли ще получиш)

Поздрав с преработена версия на един рефрен който се чува по българските футболни стадиони

ВЕЧНО ДА СИ ДЕВСТВЕН
    ВЕЧНО ДА СИ ДЕВСТВЕН
    АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ДУПЕ!
    СМЪРТ ЗА ДУПЕТАТА
    ВРАГ НА ПЛАНЕТАТА
    УНИЩОЖИХТЕ ВСИЧКО ДЕТСКО У НАС!
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    хах...

IGNGN
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Guest
    Verno e taka, no ti gorkiqt si nqkakuv pulen baluk i komleksar, za6to e tolkova vajno da ti e glqm be idiot negramoten.
    Imam edin aver deto naistina ima golqma patka, vednuj se metnahme na edno momi4e na troika. Ami samo moga da kaja "gorkoto momi4e".
    Zavuzrastata ti 15 sm. e napulno normalno.
    PROSTO SI PRIZNAI 4E NE ZA PATKATA TI PUKA AMI ZA TUI 4E SI BALUK I QVNO MOMI4ETATA NE TE EBAVAT.
    Sabudi se be eiiiiiiiiii.
    Kato tolkos ti se ebe idi na kurva.... na neq nqma da i puka za razmera na onq ti rabota, a i parite deto 6te gi prusne6 za 4erpnq dokato ti pusne 6te sa su6tite samo4e na kup.

kuber
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Verno e taka, no ti gorkiqt si nqkakuv pulen baluk i komleksar, za6to e tolkova vajno da ti e glqm be idiot negramoten.
    Imam edin aver deto naistina ima golqma patka, vednuj se metnahme na edno momi4e na troika. Ami samo moga da kaja "gorkoto momi4e".
    Zavuzrastata ti 15 sm. e napulno normalno.
    PROSTO SI PRIZNAI 4E NE ZA PATKATA TI PUKA AMI ZA TUI 4E SI BALUK I QVNO MOMI4ETATA NE TE EBAVAT.
    Sabudi se be eiiiiiiiiii.
    Kato tolkos ti se ebe idi na k***a.... na neq nqma da i puka za razmera na onq ti rabota, a i parite deto 6te gi prusne6 za 4erpnq dokato ti pusne 6te sa su6tite samo4e na kup.
    Аз сум "КУБЕР" - вашият СЪДНИК

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Добър Вечер!
    Добра да е

Успех ти пожелавам

пенисът ми е 15 сантима
    ...

Всеки ден ебе,има сериозна приятелка пък ходи в кафета да му духат нек'ви пичета!
    Тарикат човек
    Добре се е уредил
    Гарантирам

Незрящите неискам да ми цапат темата и да ми лафят,просто искам нормални отговори!

Спокойно!

В заключение
    Ти си идиот

Поздрав с преработена версия на един рефрен който се чува по българските футболни стадиони

ВЕЧНО ДА СИ ДЕВСТВЕН
    ВЕЧНО ДА СИ ДЕВСТВЕН
    СМЪРТ ЗА ДУПЕТАТА
    ВРАГ НА ПЛАНЕТАТА

kuber
    Guest

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

KUBER реши:
    "Дупето" ще буде подложен на къстрация... "Той" ще бъде "Тя" и тогава можеби ще получи "секс в гъзец". Все пак сам се е нарекал "Дупето".

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Abe hora , vie dobre li ste be?!Mom4eto poiska da 4ue mnenie i izvestna potkrepa v tqgosten za nego moment, a vie vzehte da go napadate i obijdate, s koeto edva li e polu4il nqkakva pretstava kakvo da napravi! Bil kompleksar i kakvo li o6te ne, NE E DINSTVENIQ V TOZI FORUM!!100% sam sigurna 4e vseki narek1lgo kompleksar s16to ima ne6to ot koeto da se sramuva, no nqma negovata smelost da pomoli za pomo6t za da preodolee problema si, i zaradi tova mu zavijda , i go obijda!
    PO temata: Za edna istinska jena, nqma zna4enie razmera, vajni sa umeniqta, no ne si misli 4e i opitnosta e golqm kriterii(e v nqkoi otno6eniq ima ob6to) vajno e momi4eto da useti 4e go pravite, ne za6toto na teb ti se e doebalo, a za6toto iska6 to4no neq! Vqrvai mi, togava nqma da zabeleji, dori 4lena ti da e 10 ili 5 santima! za tvoe ospokoenie, 8 mececa hodih s mom4e s po-malak 4len ot tvoq, a sexa be6e prosto neveroqten, o6te pove4e, 4e mom4eto ne be6e i opitno! Ne b1di egoist, i se ostavi na te4enieto!OTIDI NA SRE6TATA, ZA6TOTO INA4E 6TE SAJALQVA6!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Abe hora , vie dobre li ste be?!Mom4eto poiska da 4ue mnenie i izvestna potkrepa v tqgosten za nego moment, a vie vzehte da go napadate i obijdate, s koeto edva li e polu4il nqkakva pretstava kakvo da napravi! Bil kompleksar i kakvo li o6te ne, NE E DINSTVENIQ V TOZI FORUM!!100% sam sigurna 4e vseki narek1lgo kompleksar s16to ima ne6to ot koeto da se sramuva, no nqma negovata smelost da pomoli za pomo6t za da preodolee problema si, i zaradi tova mu zavijda , i go obijda!
    PO temata: Za edna istinska jena, nqma zna4enie razmera, vajni sa umeniqta, no ne si misli 4e i opitnosta e golqm kriterii(e v nqkoi otno6eniq ima ob6to) vajno e momi4eto da useti 4e go pravite, ne za6toto na teb ti se e doebalo, a za6toto iska6 to4no neq! Vqrvai mi, togava nqma da zabeleji, dori 4lena ti da e 10 ili 5 santima! za tvoe ospokoenie, 8 mececa hodih s mom4e s po-malak 4len ot tvoq, a sexa be6e prosto neveroqten, o6te pove4e, 4e mom4eto ne be6e i opitno! Ne b1di egoist, i se ostavi na te4enieto!OTIDI NA SRE6TATA, ZA6TOTO INA4E 6TE SAJALQVA6!
    daaaaaaaam
    slu6ai kaki4kata kakvo ti kazva....
    ama ti si baluk i nqma da razbere6.....
    A ti "aniezina" trqbva da razbere6, 4e toq muhlio e nqkakvo tupo pi6leme deto si me4tae za golqma patka i ne mu dreme za vuprosnoto momi4e... i vmesto da go za6titava....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

SSSSsssnake
    Guest

Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Добър Вечер!
    Добра да е

Успех ти пожелавам

пенисът ми е 15 сантима
    ...

Тарикат човек
    Добре се е уредил
    Гарантирам

Спокойно!

В заключение
    Ти си идиот

ВЕЧНО ДА СИ ДЕВСТВЕН
    ВЕЧНО ДА СИ ДЕВСТВЕН
    СМЪРТ ЗА ДУПЕТАТА
    ВРАГ НА ПЛАНЕТАТА
    AGREED

Град
    Sofia/Berkovica

SPOKOINO TVA DA TI E GOLQM I DEBEL NEMA ZAN4ENIE VAJNOTO E DA RABOTI POVQRVAI MI AZ SUM PUK NA 22 GODINI I GI ZNAM TIQ RABOTI NE SI PURVIQ KOITO PITA ZA TVA NA TVOITA VUZRAST NE E FATALNO SAMO DET TREBVA6E DA GO ZADADE6 TOQ VUPROS MALKO PO ......ABE DA SE HILIQT TOLKOVA SPOKO AKO TI E MALUK ...SPOKO 6TE PORASNE AKO NE EMI TREBVA DA SE NAU4I6 DA DEISTAV6 S NEGO KAKTO TREBVA DAJE I POVE4E TREBVA DA SE STARAE6...DAJE 6TE TI KAJA EDNA TAINA KOQTO POVE4ETA TUPI PUTKI NE SI PRIZNAVAT PO MALKITE PI6KI DEISTVAT PO DOBRE I PO GOTINO DO KAT DEBELITE I GOLEMI TE NE E TAKA TE SA MALKO PO TROMAVI PRIEMI GO KAT SUVET!
    BudI DqvoL Za Da Ne Te PratqT Po DqvolitE!

Дупето
    Guest
    IGNGN и kuber вие кои бяхте утрепки тромави ? Мога само да ви кажа малко да вземете да се образовате деца стъпкани от животеца,поисках помощ не да ми лафят нек'ви дечица,ела ми го кажи в очите дебил износен ? Единственият човек на които мога да благодаря в този тъп форум е "aniezina",тя ми помогна и даде хубав отговор,деца вземете ходете на даскало,не ми ставаите сутрин с бирата в ръка и в другата тревичката,мамините на тате... В този дебилски форум няма да стъпя повече,защото тука половината са още недорасли да ми лафират,лептени !

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна
    IGNGN и kuber вие кои бяхте утрепки тромави ? Мога само да ви кажа малко да вземете да се образовате деца стъпкани от животеца,поисках помощ не да ми лафят нек'ви дечица,ела ми го кажи в очите дебил износен ? Единственият човек на които мога да благодаря в този тъп форум е "aniezina",тя ми помогна и даде хубав отговор,деца вземете ходете на даскало,не ми ставаите сутрин с бирата в ръка и в другата тревичката,мамините на тате... В този дебилски форум няма да стъпя повече,защото тука половината са още недорасли да ми лафират,лептени !
    Хах... Поредния комплексар, разглеждащ форума и даващ "умни" мнения
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Супер фен
    Град
    sofiq
    spokoino sexa pak moje da e hubav.iskam da ti kaja 4e v na6iq grad ima edin guzar,mnogo krasiv maj kara super kola i taka natatak a edna priqtelka legna s nego i kaza 4e mu e okolo 13sm no po golqmo udovolstvie s maj ne e izpitvala i s pravo bil hvalen.
    p.p vzemi si pouka

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    Varna
    oooooooooooooooo ne pla4i, humnence malko.
    guci, guci, guuuu :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си