- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко помощ,само за зряли и разбиращи хора не някакви ебавки
Дивият ангел искаш ли да ми го кажеш в очите ? Или ще се насереш ? Така като те гледам нямаш повече от 15 годинки... НО така е,непорастналите трябва да се учат,вземи си затвори пилешката уста,вдигни си кирливият задник и ходи на солариум,кафенцета,кино,ал -бала,вземи порастни дето измислено,дивата ти си нек'ва от анимационен филм ? Доколкото теб кибер,искаш ли да те лепна някъде из пространството ?
ся ти кво, ще се заяждаш ли или ще търсиш помощ?Аз те защитавам и си навличам гнева на Кубер, а ти се заяждаш, за благодарност да си чувал? когато пускаш подобна тема, не е хубаво да се заяждаш, защото помощ няма да видиш!Просто съвет от приятел, не ме нападай и мен, моля!
ебати човека неам думи.....търси помощ после се прай на отворен аре набий ни ве силния
![]()
ne se pritesnqvai... ne sum ti gnevenПървоначално написано от aniezina
a tova pi6lemence ne6to mu se qde boi mai...
Sme6nik...
Eiii ДУПЕНЦЕ nedei reva be... maikati nameri magareto!
prikazva tam i predizvikva.... tupo lape...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Дупето
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
бе човека се ебава според мене.. даже съм убедена, че темата е ебафка
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Романтика... миризми... вечен кефПървоначално написано от Adwokat
![]()
Ние сме отбора на по-надарените от тебПървоначално написано от Дупето
![]()
Точно ти ли ще ни пращаш да се образоваме? Правописните грешки настрана, усещаш ли какъв лапсус направи с това за незрящите?Първоначално написано от Дупето
Нямаш проблемиПървоначално написано от Дупето
И в очите ще ти го кажа ако настояваш
Ще ходимПървоначално написано от Дупето
Само ни кажи в кое си ходил ти
За да знаеме от кое училище трябва да се пазим за да не затъпеем прекомерно
Всъщност това не е лошо като идеяПървоначално написано от Дупето
![]()
Значи носиш и добри новини все пакПървоначално написано от Дупето
Много мачо го раздаваш нещо?Първоначално написано от Дупето
Ако момичето ти го каже в очите какво? Ще я набиеш ли?
Или ще я погнеш с невъзможно малкия си пенис?
Много добре казаноПървоначално написано от Дупето
Понеже не ти е порастнал сега ще трябва да се учиш на техника
Това си го пожелай преди да духнеш свещичките на тортата когато празнуваш седмият си рожден ден в 'Патиланци'Първоначално написано от Дупето
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
ИГНГН не помня кои беше с точност,но се досетих,да не си този които става рано сутрин с мисълта,кои да му лапне патката,колко пари да взема от тати,да си купя помпа,колко трева ще мога да си позволя днес,колко алкохол ще успея да приема,безцелният ти живот се вижда отдалеч,ако си мислиш че режеш малко по малко от постовете ми и ме иронизираш,лекичко грешиш. Не се обиждам от нек'ви непрокопсани типове,т'ва че патката ми е малка,а на теб голяма,дали в някои други неща си по добър ? В боя сигурно си "нъмбър" 1 ? В спорта също,бас ловя че ходиш на Септември да сваляш килограми или ? (Моя грешка всъсщност мангалите незнаят къде е Септември),моя грешка соу сорри ! ИГНГН е някакъв много луд ник,да не значи И гей,не грее никой ? Знаеме,ти си с почит тука и може би имаш привилегий ? Може пи полапваш оттук оттам ? Случва се на всеки,дебилите са пълни,пъпчестото ти личице,кара всяка една да те отбягва,ЛЕПТЕН ! И доколкото правописните грешки аз съм още малък и недорасъл и незнам как се пишат някои думи,нали няма да ми се смееш ?! NO MAN NO PLS NO KIDING,NO NO NO ! Вземи се качи на Хилтън и се метни с главата надолу,поне да знаем че Света се е отървал от един глупендър. (Като те знам колко си тъп,нестига че си инвалид в говора,ще вземеш верно да се метнеш) ХАХАХАХАХАХАХА
Тъкмо да зема да храня и гледам - изпреварили ме... Тц-тц-тц...
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Не се учудвамПървоначално написано от Дупето
Засега се опитай да запомниш само ти кой си и къде живееш
Останалото не е важно
Не ми се налага да мисля за товаПървоначално написано от Дупето
Като изляза да се поразходя и се намира![]()
Не всички имаме твоите проблеми
Хммм... не беше ли ти с помпата?Първоначално написано от Дупето
Колкото ми се искаПървоначално написано от Дупето
Да бе, то се виждаПървоначално написано от Дупето
![]()
Така като те гледам... във всичкоПървоначално написано от Дупето
Форумен герой...Първоначално написано от Дупето
Не ми се НАЛАГА да свалям килограмиПървоначално написано от Дупето
На теб налага ли ти се? Значи хем ти е малък, хем си дебел? Можеш ли въобще да си го видиш докато пикаеш? Или отиваш по малка нужда с парцал за след това?
Много си го обикнал Лептен нещо... да не би да ти е помогнал?Първоначално написано от Дупето
Това го изяснихме вечеПървоначално написано от Дупето
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
еее аиде стига сте се ебавали с малкото хумне, то се знае че му педстой да стане педал....Първоначално написано от IGNGN
хехехехехеехехе
и тази тема ли я превърнахте в борба за "мъжко надмощие"? Айде стига сте се аяждали, защо се принизявате на неговото ниво, и го обиждате, като той е достатъчно комплексиран, за да се обижда сам, като одблъсква хората които му помагат.....Няма смисъл....Първоначално написано от kuber
еи пич кат са ти малки 15 см. ОК да има6е някакав 25 да видим как ще се оправиш
е един мои приятел вика "АЗ ГО ВДИГАМ ЕДИН ПАТ В МЕСЕЦА "
![]()
и почти никога не ми става без виагра когато сам с жена и ако няма хапче само казвам "ама на ШПАКЛИ САМ ДОБАР "
![]()
.ми нз не се коси
моли се че не са 2
![]()
за това ВЪРТИ КОЦЕЕЕЕЕ
![]()
Таралежът е птица упорита - не го ли ритнеш не полита
ЦАРЯ НА ЦИМЕНТА![]()
А не, тая тема уби коня с лопата и рибата с динамитОбичам да влизам тука, за да се хиля на идиотчета като ГъзЪ (нали тъй? или дупето..се едно) Действа ми много мотивиращо
А да..и Дупе...малък ти е,за нищо не ставаш, ше свършиш като клашар с много широк анален отвор. Съжалявам...всъшност...чакай ..не съжалявам, забавна е тая мисъл !
Но другата по-забавна е, че най-вероятно ще свършиш като човек, дето ми опакова покупките в магазина. От голямо дупенце да не станеш долен гъз? Щото така се случва с повечето като тебе...
е мина ли срещата бе пи4ага? аз малко заакъснях за мнението ама ми е интересно как е минало! ако още не сте го направили още ето 1 съвет "виж може и да ти е малък(поне така мислиш ти) но ако имаш фантазия и си добър в движенията можеш да направиш вашаата игри4ка невероятно усещане! така 4е не с епритеснявай има много теми в които сме писали 4е няма нуждА да ти е голям за да й направиш удоволствие! а колкото до това 4е приятелят ти има 17см...ти за 2 см ли си?
Абе тоя пич Ви пита наи-доблестно,тоя ИГНГН му сере в устата,аниезина започва да му помага,тя после го псува. Каква драма,какъв сериал (шедьовър). Доколкото предпоследният пост,момиче може още да не е започнала срещата за къде бързаш. Като гледам си някаква фантазиорка и мацка...
eiii sq ni6to ne kaza.....Първоначално написано от PL4YB0Y
E ako tova negovoto e doblest?
E kak nqma mu se sere v ustata. Ako go poznavah li4no 6tqh da go sasipq ot bazici.
Nikoga ne sum opravdaval tupotiqta... To tova humnence veroqtno o6te ne dokosval momi4e....
tazi koqto bi mu pusnala trqbva da e triputi po tupa ot nego... 4e da mu se vurje...
От къде ги жади6 тия лафове? - от дупето ли?Първоначално написано от Дупето
Та ти си бил истински пот... каква проза, каква лирика...
Какво?... Незнаеш какво е лирика и проза?
Е нормално е, че нали си ДУПЕ, но имаш талант усеща се...
хевхехеехехехехехх
обзалагам се, че PL4YB0Y и Дупето са един и същ човек... не може и 2мата да правят едни и същи елементарни правописни грешки... да пишат по един и същи начин и да се изразяват еднакво...
и в крайна сметка к'во стана със срещата 'се пак... че нали то т'ва беше цялата идея на темата... за срещата и патката на автора![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хехехехеех маи има такова нещо...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Тоя дупе ли е незнам кув, ама е по голям балук от колкото го мислех...
хехехеехех
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nz dali sa 1 i sa6ti 4ovek ama az napisah ve4e 4e ima zna4enie razmera ama ne 4ak tolkova v sravnenie s tova kak go izpolzva6 i sega se povtarqm
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....