ИГНГН не помня кои беше с точност,но се досетих,да не си този които става рано сутрин с мисълта,кои да му лапне патката,колко пари да взема от тати,да си купя помпа,колко трева ще мога да си позволя днес,колко алкохол ще успея да приема,безцелният ти живот се вижда отдалеч,ако си мислиш че режеш малко по малко от постовете ми и ме иронизираш,лекичко грешиш. Не се обиждам от нек'ви непрокопсани типове,т'ва че патката ми е малка,а на теб голяма,дали в някои други неща си по добър ? В боя сигурно си "нъмбър" 1 ? В спорта също,бас ловя че ходиш на Септември да сваляш килограми или ? (Моя грешка всъсщност мангалите незнаят къде е Септември),моя грешка соу сорри ! ИГНГН е някакъв много луд ник,да не значи И гей,не грее никой ? Знаеме,ти си с почит тука и може би имаш привилегий ? Може пи полапваш оттук оттам ? Случва се на всеки,дебилите са пълни,пъпчестото ти личице,кара всяка една да те отбягва,ЛЕПТЕН ! И доколкото правописните грешки аз съм още малък и недорасъл и незнам как се пишат някои думи,нали няма да ми се смееш ?! NO MAN NO PLS NO KIDING,NO NO NO ! Вземи се качи на Хилтън и се метни с главата надолу,поне да знаем че Света се е отървал от един глупендър. (Като те знам колко си тъп,нестига че си инвалид в говора,ще вземеш верно да се метнеш) ХАХАХАХАХАХАХА