.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Абе нормално ли е?

Нормално ли е винаги като сънувам някой мач на т.р. едната половина да излиза.Сънувах Локо Сф-Черно Море 0-0.Стана 2-0.Половината съм я хванал.Байерн-Милан 1-2 ,а той е 0-2 пак половината.Викам си случайност ,докато...днес сънувам Кливланд-NJ Nets 94-96 ,събуждам се и си викам е ако и сега съм нацелил половината...Ставам и...94-76.Е това просто случайност ли е или?

Град
    У нас Си (=
    Когато започнеш да сънуваш целия резултат почваш да залагаш или там каквото се прай...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Когато започнеш да сънуваш целия резултат почваш да залагаш или там каквото се прай...
    Ехеее.Аз милиардер ще стана...Те да пуснат даден тим колко точки ще направи на НБА пък и тва ми стига

Град
    У нас Си (=
    Ем кат станеш милионер ще ти кажа номера на банковата си сметка, за да споделиш...

чи ко и аз сънувам някой нещо,които стават след някой друг ден ама ко да се прай

ooo

a az kakvo da kaja kato kakvoto i da sunuvam edna 4ast ot ne6tata se slu4vat i se pla6a ponqkoga si mislq 4e ne6to sam izperkala

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Абе да ви имам проблемите. Кво като санувате някакви работи който се случват тва е нормално. Пак и кво му е лошото?

Голям фен
    Случва се.И аз съм сънувала "пророчески" сънища понякога
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    Е пич, поне ти е кеф. Аз па кво да кажа, кат не съм сънувал от супер мн време.

Мега фен
    Град
    София
    Еййй ти па се иэкара ебати врачката...трябва да се кандидатираш эа водещ в СКАШ тв...
    Това според мене са глупости-чиста случайност
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Тва сериозно или темата е базик???
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си