- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Абе нормално ли е?
Нормално ли е винаги като сънувам някой мач на т.р. едната половина да излиза.Сънувах Локо Сф-Черно Море 0-0.Стана 2-0.Половината съм я хванал.Байерн-Милан 1-2 ,а той е 0-2 пак половината.Викам си случайност ,докато...днес сънувам Кливланд-NJ Nets 94-96 ,събуждам се и си викам е ако и сега съм нацелил половината...Ставам и...94-76.Е това просто случайност ли е или?
Когато започнеш да сънуваш целия резултат почваш да залагаш или там каквото се прай...
Ехеее.Аз милиардер ще стана...Те да пуснат даден тим колко точки ще направи на НБА пък и тва ми стигаПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Ем кат станеш милионер ще ти кажа номера на банковата си сметка, за да споделиш...![]()
чи ко и аз сънувам някой нещо,които стават след някой друг ден ама ко да се прай![]()
a az kakvo da kaja kato kakvoto i da sunuvam edna 4ast ot ne6tata se slu4vat i se pla6a ponqkoga si mislq 4e ne6to sam izperkala
Абе да ви имам проблемите. Кво като санувате някакви работи който се случват тва е нормално. Пак и кво му е лошото?
Случва се.И аз съм сънувала "пророчески" сънища понякога![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Е пич, поне ти е кеф. Аз па кво да кажа, кат не съм сънувал от супер мн време.
Еййй ти па се иэкара ебати врачката...трябва да се кандидатираш эа водещ в СКАШ тв...![]()
Това според мене са глупости-чиста случайност
[size=7][b][u]fosse cos
![]()
![]()
Тва сериозно или темата е базик???
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...