.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    Град
    Лондон
    Hei sladur, ne se pritesnqvai...naistina sqka6 dosta ot momi4etata ne ta4at mnogo mnogo kavalerite i milite mom4eta...No spokoino ostanali sa o6te dosta takivva koito predpo4itat kavalerite...Az ponqkoga sam edna ot tqh daje.
    Ne si samo ti v podobno polojenie....ima i dosta momi4eta koito sa taka, imah 1 priqtelka koqto be6e na 21 i mi kaza 4e o6te nikoga ne se e celuvala i imala gadje mai 4ak kam 24-25 se hvana s parviq si priqtel. Druga pak ima6e samo 2 gadjeta a be6e na 18, sled tova ela da vidi6 kak varti gadjetata. Iskam prosto da ti kaja, 4e nqma smisal da se ot4aiva6 i da misli6 4e cql jivot 6te si taka...Kazaha ti tolkova saveti horata tuk, poslu6ai gi! Kaza 4e ima6 malko priqteli, vse nqkoi ot tqh nqkoga hodi na diskoteka - idi s tqh... Parviq pat moje da ne e koi znae kakvo, za6toto ne si sviknal no 6te vidi6 kak 6te ti haresa da izliza6 ! Samo ne se ot4aivai !

Hei ima6 li skype ?
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Намирисва ми тука на любоввввв м/у гостите във форума хахаха
    любоффтаа е навсякъдее...

(май ще съчиня песен)
    за теб момко (автора)

недей унива...
    ако знаеш колко ЕнТЕлЕгеНтни самотници(като мен) те чакат...
    няма да се гътнеш сам...няма страшно
    я си цъкни на фейса една весела олигофренска усмивка
    ахх... чак ми стана хубаво

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Прекрасно написано.
    Почти заплаках.
    Абе, я му тегли една майна на всичко.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Guest
    Добре а ако нямаш приятели,които ходят на дискотека как тогава?Вие маи не разбирате какви късметлии сте си намерили компания и приятели,с които да се забавлявате.Е има хора,които не могат и това ги подтиска,депресира и им идват доста отка4ени мисли...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не няма да ти кажа-"Тръгни с мъж",защото съм момиче(без гадже)-и аз не БИХ трагнала с жена.Не се притеснявай,че си нямаш гадже-по добре да нямаш от колкото да ходиш с няква дет само ще ти разбие сърцето.Имай малко по положително отношение към живота,колкото и проблеми да имаш,всеки ги има......
    Ако се харесваш и др ще те харесват.Не се влияй от чуждото мнение,имай свое.
    Пожелавам ти мн успехи за напред!

ТАКА, ЯВНО НЯКОЙ МЕ ЕБАВА, ЦЯЛА НОЩ МИ СЕ ВКЛЮЧВАТ ХОРА. ЕТО Я И ПРИЧИНАТА. ЗА 2РИ ПЪТ ВЛИЗАМ В ТОЗИ ФОРУМ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО НИТО С ТЕМАТА, НИТО С ПРОБЛЕМА НА ЧОВЕКА, ПУСНАЛ Я.

Skype потребителя YCKOPEHUE НЯМА НИЩО ОБЩО С ВАС. НАДЯВАМ СЕ, ЧЕ БИХТЕ БИЛИ ТАКА ДОБРИ ПОВЕЧЕ ДА НЕ СВЪРЗВАТЕ ТАЗИ ТЕМА С ТОЗИ АБОНАТ. БЛАГОДАРЯ.

УСПЕХ НА РЕТАРДА, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ НИТО ПРИЯТЕЛКА НИТО НЕ ЗНАМ СИ КВО, НЕ СЪМ ЧЕЛ ЦЯЛАТА ТЕМА, НО ДА НЕ МЕ НАМЕСВА ПОВЕЧЕ В НЕГОВИЯ СИ ЖИВОТ И НАЙ-ВЕЧЕ, ДА НЕ МЕ ЕБАВА, ЗАЩОТО ВЕЧЕ И ПО СКАЙП ЗАПОЧНАХА ДА МЕ НАЛАЗВАТ РЕТАРДИ КАТО НЕГО. -.-

ЛЕКА ВИ ВЕЧЕР.

П.С. Поста е написан наистина грамотно и интелигентно. Рядкост са. Късмет на пича, има и сдухващи моменти в живота. Съчувствам му, горните определения на ретард се отнасят за този, който ме е набедил. Късмет.
    П.С.2 Яни, май и в теенпроблем влизаш,а хехе...

Бах мааму
    Две моми поискаха скайпа на човека вече... абе публичното самосъжаляване да не е някакъв нов свалячески трик? Пак ли съм изостанал с новите тенденции?

Сега малко по темата

Повечето момичетата са си такива както ги описахте
    Като пораснат някои решават че им трябват галантни романтици или нещо в този стил
    Така че не е нужно да се променяш (за автора)
    Само изчакай да порастнеш

Впрочем дискотеките са надценени
    В кръчмите е истинския купон!
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    И пак ако нямаш с кои да отидеш на тая кру4ма гориш...

Guest
    Спокойно и аз съм на 17 и си нямам гадже,има време за всичко

Фен
    Град
    Kazanlak
    Ами да ти кажа аз съм момиче и също си мисля че не съм чак толкова лоша. И все пак си нямам гадже. Ако трябва да съм честна именно това е причината за постоянната депресия в кото се намирам. Успокоявам се с това, че всичко са само едни хормони и след 2-3 годинки сичко ще е ок. Не съм убедена в това, но все пак надеждата умира последна .
    You're a looser. But I'm not.

Град
    на плажа =)
    q stiga depresiiki Q se ogledaite tolkova li nqma koi da vi haresa? tolkova li nqma za kvo da se borite ???

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Домързя ме да го прочета,но най вероятно и ти като всички останали си се самосъжалявал което не променя нищо,за да промениш нещо трябва да направиш нещо.Това че на 17 нямаш гадже не е голям фал и не значи че ще си умреш девствен!

Guest
    И пак никои не казва как да се сабереш с то4ните хора за да ходиш напрет-назат....

mladenecut
    Guest
    имА СИ НАЧИН-мускули,напечено държание и най-вече да не ти пука от никой.С една дума да бъдеш като тях.Но без да забравяш кой си всъщност.Аз го пустигнах с адски усиля и мисля че не се промених в отрицателна посока,а се усъвършенствах.В този живот трябва да можеш да се адаптираш към различни обстановки ,но с мярка.Не знам дали ме разбра

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mladenecut
    имА СИ НАЧИН-мускули,напечено държание и най-вече да не ти пука от никой.С една дума да бъдеш като тях.Но без да забравяш кой си всъщност.Аз го пустигнах с адски усиля и мисля че не се промених в отрицателна посока,а се усъвършенствах.В този живот трябва да можеш да се адаптираш към различни обстановки ,но с мярка.Не знам дали ме разбра
    Някои избират лесния път, а други - трудния.
    Да се превърнеш в един от тях, да поддържаш с много труд и усилия измисления си имидж, само и само да си като тях. (А какво имат те? Ако се позамисли човек, в крайна сметка се стига до извода, че нямат нищо истинско. Нищо, което не може да си отиде в рамките на едно денонощие)

Или да останеш себе си, и да изтърпиш всичко. И в крайна сметка никой не умира сам. А този, който е намерил щастието без да се извръща от себе си, умира много по-щастлив.
    (:

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И пак ако нямаш с кои да отидеш на тая кру4ма гориш...
    Тука си в грешка
    В кръчмата отиваш сам, сядаш на бара и се оглеждаш за яки каки (или ги чакаш те да дойдат)
    В кръчмата компанията пречи на забивките
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Град
    в мечтите ти
    темата ти ми направи много силно впечатление.Аз съм на 15, до сега не съм имала гадже, за разлика от връстничките си.През главата ми минават абслолютно същите мисли.Но знам ,че не трябва да се отчайваме.Както са казали хората"за всеки влак си има пътници"
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Guest
    Колкото по-нормално се държите толкова е по-малък шанса да си намерите на тия години.

hackersdown2223123
    Guest

222222222222222222222222

ХОДИ НА ДИСКОТЕКА забий някоя мацка и ше се оправиш автоматик.Е така ПОНЕ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ТРЯБВА ДА ИМАШ ЗА ДИСКО НЕЩО.

Град
    на плажа =)

Re: 222222222222222222222222

Цитирай Първоначално написано от hackersdown2223123
    ХОДИ НА ДИСКОТЕКА забий някоя мацка и ше се оправиш автоматик.Е така ПОНЕ ЕДИН ПРИЯТЕЛ ТРЯБВА ДА ИМАШ ЗА ДИСКО НЕЩО.
    i az tai mislq

Guest
    А ако нямаш такива приятели?Какво правиш тогава?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Mistral
    ---
    по-въпроса за момичетата има мнооооого да спорим.... ! просто не си се запознал със някое свестно момиче ;Р
    И кои са свестните днешно време ? Тези, които са малко по-красиви, но пък са абсолютно празноглави, имат огромното самочувствие на незнам си колко единствени и неповторими, и обръщат внимание само на момчета с по-дебели портфейли. А има и такива, които даже и на външен вид са абсолютни отрепки, но пак имат самочувствието, че всяко момче им е в краката, само защото са били с повече момчета. А тези момчета за да са били с тях, или са били същите като тях, или са били супер загорели, или не са разбирали от хубави момичета.
    phahahha dori ne razbrax polovinata ot tva koeto kaza no ni6to
    ako si misli6 4e az sum mn opitna iLi se grimiram qko ili sum nqkfa 4algarka.. sori gre6i6...!!! A svesni momi4eta....i mom4eta tfa sa moita kompaniika...vinagi ima kvo da si kaje6...

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    темата ти ми направи много силно впечатление.Аз съм на 15, до сега не съм имала гадже, за разлика от връстничките си.През главата ми минават абслолютно същите мисли.Но знам ,че не трябва да се отчайваме.Както са казали хората"за всеки влак си има пътници"
    същото...........! само има един гаден парадокс - някои грозни и пъпчиви мои ''приятелки'' са се забравили колко гаджета са имали! не че съм няква красива...обикновенно момиче...абе нз

Guest
    няма ли да си остави6 скайпа
    искам да ти пи6а

Май май много станаха кандидатите за контакт ам ? Хехех няма лошо, напротив даже!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си