- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 17 без гадже... (кой знае за кой път в тоя форум...)
Първоначално написано от Jonny Bravo
Пич това че си нямал гадже, целувка или акт не те прави по-малко мъж. Напротив с интелигентността на поста си ти показваш, че си много по-голям мъж от доста "МЪЖЕ". Колкото до другото има една много добра поговорка --> за всеки влак си има пътници. В момента в който ти си намериш гадже, а това ще се случи сигурен съм. То твоето гадже ще е много по-добро от тези на ТУРБО-ГЪЗАРИТЕ, както и от тези девойки дето харесват "ЛОШИТЕ" батковци.........а и всяка такава дето си пада по гореспоменатия тип мъже, рано или късно бива опарена и после се замисля преди да направи нещо. Така че живей си сега живота и не търси гадже, тя сама ще дойде......както казва баба ми --> жена и техника се взимат само на късмет..........а като спреш да мислиш за това постоянно и като спреш да се само измъчваш и депресираш, че си нямаш гадже..........момичетата ще те погледнат с друго око.
Айде да се спирам че и аз май избухнах в размисли и страсти.....Със здраве.
[quote="bebezavar"]Zdrasti,priqtel.Първоначално написано от Jonny Bravo
Mi az da ti kaja sum podobrena versiq na tvoi slu4ai - na 19 sum ,nikoga ne sum imal gaje,celuvki i t.n.Takiva raboti ne biva da te ot4aivat,ami po-dobre gi izpolzvai v tvoq polza.Po-dobre taka,6tom sudbata ni poso4va sreden prust-poso4i i ti i ne se izmu4vai dopulnitelno.Puk i ne sme edinsteveni.Nqkoi i do 30-40 godini ne sa imali vruzki...
споко пич. Еееее колко време има пред тебе
Колко още ч.екии моеш да измааш
![]()
еи BAYO ти кво да не ревнува6![]()
като си на зор дай си и ти скайпа
ясна работата - вашите са ти ебали майката, направили са те свит и скромен...
запомни едно - всички от немъжки пол са к*рви, искат само пари - така че вади пачките, колата и нема да имаш никви проблеми
и сега малки феминистки да не ме нападнете че не е верно, щото бат ви гошко ше ви научи вас![]()
А ако нямаш приятели,които да те заведат на диско кво?Да знаете колко ми се е щяло да отида на диско или на парти ма като нема с кои.Да от4аян сам и сам на 16.....
Бухахахаха .... чак от зор 3 пъти си го написал/а! После аз съм бил, а :P :P Споко, аз скайп ползвам рядко, но ако ти тряя нещо спешно може и да се договоримПървоначално написано от Анонимко
![]()
П.Т.Продължавай в същияи дух
Бате мен па ме е яд..Хабя си най-хубавите години за гаджета и вместо да давам пари за бонбони давам пари за презервативи...Искрено ти завиждам , ако започнеш от рано , попадаш в друг свят..Кога бях невинно дете , кога почнах да ходя по пиянски купони и да прая секс...Тъпо е.Стой си така , ти си моя идол.
пффф е кой те бие по главата да се пецкаш още от тиа години ! Тфа е супер тъпо... секи си решава де !!!Първоначално написано от Skullbreaker
skull a откаде си намери такава компания.Както казах на 16 сам и ми се живее,а не мога да се сабера с такива хора....
Jonny Bravo напълно те разбирам,защото аз съм в същото положение та дори и в някой неща по зле.И не съм на 17,а още няколко месеца ставам на 21.Открих много мой грешки,за който сега съжалявам,но май е късно вече,защото ззавърших вече и сега е още по трудно.По мой изчисления сега ти си 11клас.До завършването на училище имаш още няколко месеца за тази година и след това още една.Опитай се през това време да се приобщиш към дадена компания,например твоя клас и чрез нея се запознай и установи връзки с много и различни хора за да може хем да ти е добре сега,хем да си изградиш основа за в бъдеще.Аз лично ако имах твоето време колкото и малко да е то бих постъпил така.Но аз на твоите години не предприемах нищо,дали от срам или поради други причини и сега много съжалявам за това.
Споко на 17 си живота е пред теб, а и като откриеш секса на 13-14 като станеш на 17 ще ти е омръзнало
има време за всичко айде горе глава, и не се отчайвай
И аз съм на 17, и аз нямам гадже, само че дори и да ми се иска има и момент, в който ми се отщява като се сетя, че на момчетата им е само за едното е***е.
я си дай скайпа![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Леле... това като го четох все едно аз съм го писалСамо един съвет. Опитай се да се държиш по-освободено. Както някои преди мен казаха. Помоли някоя от класа ти да те запознае с нейна приятелка, сприяте ли се с някого... Рано или късно нещата си идват на мястото. Просто ние трябва да имаме търпението да изчакаме точно това време, когато ще сме щастливи
![]()
Jonny Bravo ама това е същото което аз бих казал преди 2 месеца.чесно да ти кажа и аз съм такъв ииии е доста гадно защото доста се е изменило всичко и сега на момичетата им се струва даже странно ако момчето е джентълмен.доста си е гадно да гледаш как умни и красиви момичета си хващат момчета,които не им пука за тях.вярно е и това което казаха другите за компанията и излизането.ноо има още 1 много важен фактор.и аз си мислех че няма да си хвана гадже ама касмета беше на моя страна и всичко стана ужасно случайно.. е сега сме си 2 месеца вече заедно. може да ти се стори изтаркано, но ще намериш момиче,което ще оцени това, което си, дори и на теб да не ти се вярва \/
![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
Ta ob6to vzeto v tvoq slu4ai ako ne napravi6 ni6to e vupros na kusmet da nameri6 momi4e koeto da ne e kyrva i da se haresate.
Makar 4e pri nqkoi jivota zapo4va sled zavur6vaneto, taka 4e imai nadejda.
Az za sefte pravih seks na 14 godini. Qko, si misli6? Hahaaa ne, posle 3 godini ni6to jensko ne bqh baral. Prusnah se s priqtelite mi (vsi4kite stanaha narkomani) i bqh v sustoqnieto koeto opisa. Malko po malko se vurzah s razni mnogo po-stari poznati i se posubirahme dokato ne6tata se opraviha. Ako VUOB6TE nqma6 priqteli gledai da po4ne6 da izliza6 sus suo4enici, drugo ne vijdam, brat.
Za jenite - az sum dosta milo mom4e makar 4e ne gi ostavqm da mi se ka4vat na glavata, mislq 4e sum kato teb po harakter i 4e si super v taq oblast.
est
Ако трябва да съдя по това което си написал, ти наиситина си свястно момче (едно от малкото както някои по-назад беше написал). За жените - аз съм на същото мнение. Повечето жени наистина или ще са красиви и прости като да не казвам какво, други пък са с някакви други недостатъци. Така е... лъжа няма, но нека да не забравяме и нас - мъжете защото ние също не сме перфектни. По темата - и аз си нямам приятелка поради простата причина, че искам момиче което да отговаря на всички мои изисквания. Е няма и няма... Отдавна съм го разбрал. А ти не се отчайвай защото девствен няма да умреш. Никой не умира девствен - живота преебава всички![]()
да слуша
zna4i az smqtam 4e trqbva da se otpusne6 i da byde6 sebe si. i az bqh kato teb vypreki 4e sym malko po malka ot teb i pri men e razli4no no vse pak si edva na 17 i nqma za6to da se pritesnqva6 4e si bez gadje i t.n. jivotyt e pred teb i ima vreme za vsi4ko. imam priqtelka koqto sy6to e na 17 i si nqma gadje ot okolo dve godini i postoqnno povtarq 4e iska gadje i 4e e sramno da si na 17 i da si bez 4ovek do sebe si. spored men tova sa gluposti no kolkoto i da se opitvam da q ubedq 4e nqma za6to da se pritesnqva ot tova tq nito priema nito predavauporita e kato magare i ne iska da me slu6a. e nadqvam se ti da ne si kato neq a da se vsu6a6 v syvetite koito vsi4ki nie ti davame i da zapo4ne6 da izliza6 i da se zabavlqva6! e tova e ot men
pojelavam ti uspeh i stiskam palci da preodolee6 tozi moment ot jivota si
P.S. mai mn opleteno stana i sorry ako ne si me razbral kakto se opitvam da ti obqsnq!
Знаеш ли какво ще ти кажа, Момче съм на 22години в момента и до 18годишен нямаш изобщо гадже, а пък супер много момичета ме харесваха и ме притесняваха от хубави та все по хубави с две думи не съм грозен даже напротив винаги съм се радвал на супер голям интерес от женския пол винаги като сме ходили някъде с приятели винаги аз съм бил харесвания ама все нещо не се получаваше. Докато не станах на 18 тогава хванах едно гадже с което съм и до днес. Много е красива да не кажа една от най-хубавите в градчето, постоянно я притесняват някви селски свалячи но както и да е.. Искам да ти кажа ,че незнаеш кога съдбата ще те срешне с правилния човек и аз се бях отчаял малко защото се пак бях хубав харесван а девствен на 18години. Имал съм куп възможности да го направя даже още на 14години ама някък си съм се притеснявал...
Ми какво да ти кажа, не прекалявай с кавалерството. От една страна е добре, момичетата се радват на вниманието, но понякога е малко досадно.
Недей да правиш всичко което момичето те помоли (е угажадай й но не прекалено), имай собствено мнение и не се съгласявай винаги с нея. Това че си умен е страхотно, вече такива хора са рядкост. Сигурна съм, че можеш да си намериш умно и красиво момиче с което ще можете да си говорите смислени неща.
Темата малко старичка ама нищо, надявам се да си намерил свястно момиче като за тебе
(предишните постове не съм ги чела, надявам се да не повтарям много много чужди постове)