еми в мойта "компания" има един дето е от бая богато семейство, турбо чалгар и един, който слуша пънк, не трае чалга и техните не му дават джобни от както го познавам, същевременно аз който съм от семейство без кой нзае какви парични затруднения, слушам си сичко, има един от заможничко семейство ( в никаквъс случай не богати) който слуша 50 cent чалга и хаус, има един на който мечтата му е да си направи едно от послките фиатчета на техните и да си бръмчи с него, аз примерно карам кола на мойта възарст (20), а бащата на гаджето ми кара новoто X5 и с него си пием ракия и си говорим за AOE... и сички са приятели и се хилим заедно и някой като има проблем секи помага с каквото може (без значение дали е за пари, любов, нещо в работата/училище/университет) .... с някой от тях ги познавам от както са се родили, други от 2 години.. и на пръв поглед секи изглежда така, че при никое положение няма да приеме другия... обаче какво се оказва, че сме на един акъл въпреки че сме от различни "класи" и в крайна сметка това е важното на тези години... после е по-трудно идва работа сметки и тогава вече имат значение парите, ама тва сега са абсолютни глупости