Pi4 vij sq
iziskvat se drasti4ni promeni
Pyrvo da te zapoznaq s nai-dobriq priqtel na 4oveka (Myja) Alkohola ;}
Ako odari6 edna stogramka i otide6 v diskoto s nqkoi ot tvoq klas butai se da hodi6 s tqh kat nqma6 fr-ta za kupon ;] kazvai 6to ne me vikate we maika wi i se naviqt ;] huahauha
Deistvai kato skitnik zemi si bike i si karai tva moje i sam da go pravi6 moje da nameri6 tei fr-ta kat ima6 bike hodi6 v parka
tam hodqt jenite putkite mackite ili kakto si gi nari4a6 sa6tata rabota skeit
nameri v kvo si nai dobyr i go pravi vseki slu4ai nqma da stane pred kompiutara
"za vseki vlak si ima patnici"
Ama ako ne prili4a6 i na vlak ........ togava e lo6o vkarai pri4eska ala bala ne6to po svqstno
ako nqma6 de promeni se i 6te jivee6 kakto si iska6 pak ako iska6 tarsi si jena kakto ti priceni6 ne se promenqi
Da se promeni6 ne ozna4ava da byde6 sebe si !
;] taka 4e polzvai pove4ko alkohol no en prekalqvai samo da ka4i6 gradus tva pomaga vinagi qka muzika i govori pove4e kazvai kvoto misli6 vinagi ama kato pro4etoh nika ti Jony Bravo ?!? ;]
onq svalq4 li be6e huhuah
be ne 4e sam mn opiten i az de ama za tva momi4eto se iziskvat mn ne6ta
ako q slu6a6 mn te preebava ako ne q slu6a6 te zarqzva trqa oceli6 momenta koga kvo da pravi6 a ne sam priqteli i gluposti svalqi gi bazici
naprei si svalkite kato bazici ne direktno
aaaa Az ta haresvam ....... 6te mi stane6 li gadje .......
ne te znam ko prai6 ama naprei go na bazik ako varje kaji 4e e seriozno tka nqma kvo da gubi6 usmihvai se hili se i ako si grozen ima pylna promqna ahha bazikam se :} da ne se obidi6 aide GL HF :P UsPeH.!. :P haha