.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    :(
    Guest

Да го направя ли с нея?

Та зарибявам се с една 14 годишна девойка ... аз съм на 17 обаче проблема е в члена ми... само 12 сантиметра е тя го е правила с бая момчета... има ли вероятност да не я задоволя?Щот се притеснявам след това като скъсаме да не ме ебава , че члена ми е малък и да не ми развали репутацията в града
    дайте ми съвет плс

frasni si edna tapanarka i 6te ti mine

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ах .. пич .. да ти имам и репутацията.
    Ама айде от мен да мине, ще съм добра. Споко .. 12 наистина не е много, но важни са уменията ти да я подлудяваш!!!

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

ако знаеш как да го използваш,какъв е проблема?

ThePaiN да допълня,че има такива "момиченца" в този живот,че дори и да му е 12,но да е невероятен в леглото,това нея няма да я интересува,на 17 години,12 сантиметра наистина е много малко,но не всеки се ражда с хубав и голям пенис ! Приятел ти си знаеш какво да правиш,та всъсщтност да не си Президент,че нечия репутация щяла да бъде разбита... Важното е че момиче иска голяма пишка щом е само на 14,да ходи да се прави пред другите,100 % без да обидя любовта ти,тя пуши и тревичка,и пие яко... това са жените (пубертети) в днешно време,не обиждам никои,изказвам мнение.

Съжалявам за 2рият пост,но 17-годишен пич,тя те е хванала точно затова,защото другите не я задоволяват,и си мисли че щом си голям си и богато надарен,ако и е само да пенисът ти,я зарежи,намери истинската !

Град
    Варна
    Няма значение размера,важното е да знаеш как да го използваш!
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Щом са я е.бали толкова много, значи и 20 санта да ти е, пак едва ли кой знае колко ще се впечатли, или пък да усети разликата.
    Левски шампион але але!

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Няма значение размера,важното е да знаеш как да го използваш!

Голям фен
    О,тя е на 14 и е била с толкова много други.Момче,внимавай да не ти лепне някоя болест-за друго не бери грижи!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

За поределен милионен път, не е толкова важен размерът, а това как го използваш!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

abe pi4 ne se obijdai ama tolkova nisko li si padnal 4e da i povoli6 da te izpolzva smao za seks i posle aide 4ao nameri istinskata i togava se trevoji za teq "problemi" a i ti kaza 4e e samo na 14 a puk ve4e se e e*ala s mn mom4eta ti kvo iska6 da si poredniq v neiniq spisuk molq te ne padai tolkova nisko imam mn drugi momi4e koito ne gledat razmera a umeniqta

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Щом са я е.бали толкова много, значи и 20 санта да ти е, пак едва ли кой знае колко ще се впечатли, или пък да усети разликата.
    Хаха, съгласна съм.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    О,тя е на 14 и е била с толкова много други.Момче,внимавай да не ти лепне някоя болест-за друго не бери грижи!
    на същото мнение съм! ква е тая гъска дето е била на 14 с още "много други"!?!? леле майко, на къде отива този свят!!!
    към автора : ти си на 17 бе човек! не можеш ли да си намериш някоя по-нормална, а не да се занимаваш с тая ку*ва!?!
    и...има много други теми за големината на х*я... и доколкото си спомням той расти до 25 години и 12 не е толкова малко!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    какво толкова се шашкаш оправи я и това е...няма от какво да те е страх все пак е няква 14 годишна пикла

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ако ще се занимаваш с нея, не забравяй презервативите!!!

Божееее.....до къде стигнал света..... на 14 години а спала с много момчета.....ужасно....А относно размера важното е да знаеш как да го използжаш

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    НА 14 и има богат опит?...С мнооооогооо мом4ета?
    Що за курва си си взел да гадже бе?!
    2 т. от правилника. Бан на профил

може да прозвучи гадно обаче размера винаги е имал значение
    Obicham myjete da machkam, da razbivam tehnite syrca, ne mi puka za nikoi - nqmam syvest i dusha. Mrazq lubovta - dqvol me narichat i mai si e taka ...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    НА 14 и има богат опит?...С мнооооогооо мом4ета?
    Що за курва си си взел да гадже бе?!
    И аз това се чудя...

Re: Да го направя ли с нея?

Цитирай Първоначално написано от :(
    Та зарибявам се с една 14 годишна девойка ... аз съм на 17 обаче проблема е в члена ми... само 12 сантиметра е тя го е правила с бая момчета... има ли вероятност да не я задоволя?Щот се притеснявам след това като скъсаме да не ме ебава , че члена ми е малък и да не ми развали репутацията в града
    дайте ми съвет плс
    к'ва репутация?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

qvno gospod ne e bil mn blagosklonen kum teb
    Admin-Coki:
    огромен размер на аватар!
    /забрана за ползване на такъв

Правила за публикуване