- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как момичето показва че иска да бъде целунато
какви сигнали издава??
като се опитах ми каза че бързам
ама ние продължихме да се виждаме
и нз дали пак да се пробвам??
Ми като сте насаме пробвай да я прегръщаш и некви подобни, и ако не се дърпа я целуни
Сигнали няма..просто ако тя реши
че иска ще ти да де да я целунеш..
Ама виж,тя може да овърта да не
иска да има нещо по сериозно с теб ???
Ако гледа към устните ти, ако не се отдръпва назад, когато си застанал много близо до нея-мисля че тогава няма нищо прости да бъде целуната...
еми батка начи като иска ще чуеш един много дразнещ шум в ушите като пищене![]()
![]()
тва е сигнал![]()
Гледай за палавия поглед , тип " Давай!"
2 т. от правилника. Бан на профил
pogledni v o4ite i ... tam bi trqbvalo da e plama4eto po koeto si li4i kolko mn tq te jelae.. ama moje i da go nqma. koeto e gaden variant no ne i nevezmojen...
Аз ще питам за нещо друго - когато тя не е готова казвате да изчакам, ами когато и на мен не ми е до секс?
Аз като искам да бъда целуната се бутам на момчето,но естествено преди това преценявам дали имам шансове.И понеже повечето ми връзки започват от бурни нощи в дискотекатаако видя,че имам шанс с дадено момче,което и на мен ми харесва отивам при него и започваме да танцуваме.После всичко идва от самосебе си
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
За сигнали не знам, но ако те харесва, то със сигурност ще иска.![]()
моя милост си захапва/дъвче устните
май е твърде явно о.О![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
E pa nема кво да гледаш, да пипаш, да мислиш ... подметне ли ти езиче, нещо ако земе си яде лъжичката ... залепи се до нея , направи един сериозен поглед, лееееко напред към нея и ако сичко е ТИП-ТОП ще има звук "МЛЯС".
Мда и аз това съм го правила...Първоначално написано от alice sw
![]()
Аз като искам да бъда целуната просто го правя...(тоест тръгвам да целувам)
Тя ако иска ще те целуне сама.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
ами незн мойта индивидка като я изпращам и ме гледа странно ама аз не бях готов о6те и за тва