.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    no_name_no_nothing
    Guest

моля помогнете ми

значи тва е изключително сериозен въпрос
    от 2 месеца някъде ходя с едно момче което много си обичам
    преди него бях ходила с други двама и преди тях с един простоо с една дума страхотен
    красив уникално,умен,забавен,изве тен,леко извратен,но нежен,още от началото межуда нас си имаше голямо сексуално привличане и то отиде...
    той напъъълно задоволяваше всички мой желания дори без да му казвам и да съм му споделяла нищо,аз също бях абсолютно готова да изпълна неговите и така бяхме заедно към месец после нещата се прецакаха
    тка тръгнах със следващия да избия мъката но мислех постоянно за него докато една вечер на един купон не бяхме заедно и с него така да се каже прекрачихме границата ,тогава и той изневери на приятлеката си с мен,преди това също се беше случило нещо но и двамат бяхме свободни и като тойми го обясни "просто физическо привличане"
    сега когато мислих че съм престанала да изпитвам чуства и каквото и да е било към него мисля пак за него,за нощите който сме прекарали за всички неща които сме правили и да го сънувам като се очартава една от най добрите ми връзки в живота...
    днес го видях и по дяволите беше по красив от всякога и просто едва издържах
    искам отново да бъдя с него но да имаме само сексуални отношения,не си струва за някакви вечери да изгбя човека кото обичам и дава всичко за мен,и все пак имам ужасното ужасното желания да съм с него...дори една вечер...незнам какво да правя не искам да му изневеря но като съм с него постоянно се напиваме или нещо от този сорт което ни поддтиква към това
    лошото е че приятеля ми и той се позвнават и сега започват да стават още по добри приятели

спешно е трябва да знам какво да направя преди да съм извършила някоя глупост

Не ми е ясно как твърдиш, че обичаш едното момче, а искаш да спиш с другото.Най-добре не прецаквай връзката си, заради секса за 1-2 вечери.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

kuber
    Guest
    ami zdravo si se zabta4ila...
    Az li4no mislq 4e dobriqt seks vodi do nqkakvi 4uvstva, a ne 4uvstvata vodqt kum dobur seks.
    6tom tvurdi6 4e obi4a6 sega6niq si priqtel se postarai da razbere6 dali i toi te obi4a, a ako ne! - pone se postarai da te obikne... ako e vuzmojno razbirase.
    Zabravi drugoto mom4e ili jivotat ti 6te zaprili4a na 6ekspirova piesa... neznam dali si 4ela ne6to na 6ekspir, no da ti kaja kofti 6te e...
    vsi4ko e v ruicete ti, ti re6ava6, ti izbira6. Tova moje i da promeni vsi4ko, no moje i da zatvurdi ne6to vruskata ti.

Re: моля помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от no_name_no_nothing
    значи тва е изключително сериозен въпрос
    от 2 месеца някъде ходя с едно момче което много си обичам
    преди него бях ходила с други двама и преди тях с един простоо с една дума страхотен
    красив уникално,умен,забавен,изве тен,леко извратен,но нежен,още от началото межуда нас си имаше голямо сексуално привличане и то отиде...
    той напъъълно задоволяваше всички мой желания дори без да му казвам и да съм му споделяла нищо,аз също бях абсолютно готова да изпълна неговите и така бяхме заедно към месец после нещата се прецакаха
    тка тръгнах със следващия да избия мъката но мислех постоянно за него докато една вечер на един купон не бяхме заедно и с него така да се каже прекрачихме границата ,тогава и той изневери на приятлеката си с мен,преди това също се беше случило нещо но и двамат бяхме свободни и като тойми го обясни "просто физическо привличане"
    сега когато мислих че съм престанала да изпитвам чуства и каквото и да е било към него мисля пак за него,за нощите който сме прекарали за всички неща които сме правили и да го сънувам като се очартава една от най добрите ми връзки в живота...
    днес го видях и по дяволите беше по красив от всякога и просто едва издържах
    искам отново да бъдя с него но да имаме само сексуални отношения,не си струва за някакви вечери да изгбя човека кото обичам и дава всичко за мен,и все пак имам ужасното ужасното желания да съм с него...дори една вечер...незнам какво да правя не искам да му изневеря но като съм с него постоянно се напиваме или нещо от този сорт което ни поддтиква към това
    лошото е че приятеля ми и той се позвнават и сега започват да стават още по добри приятели

спешно е трябва да знам какво да направя преди да съм извършила някоя глупост
    Не те разбирам Изобщо наясно ли си с кого искаш да бъдеш?

no_name_no_nothing
    Guest
    еми искам да съм с приятеля ми но нещата с него се прецакаха в сексуално отношение малко
    а просто предния ми приятел беше невероятен в тоя смисъл и искам да съм си с него``смисъл сегашния`` но проблема е че искам много да прекарам още нощи с предния защото сегашния имам чувството че неможе да ме задоволи както онзи..все пак такива момчета са много голяма рядкост...а сегашния ми приятел си дава живота за мен на всичко е готов и прави уникални неща само намен да ми е добре и се притеснявам

no_name_no_nothing
    Guest
    еми искам да съм с приятеля ми но нещата с него се прецакаха в сексуално отношение малко
    а просто предния ми приятел беше невероятен в тоя смисъл и искам да съм си с него``смисъл сегашния`` но проблема е че искам много да прекарам още нощи с предния защото сегашния имам чувството че неможе да ме задоволи както онзи..все пак такива момчета са много голяма рядкост...а сегашния ми приятел си дава живота за мен на всичко е готов и прави уникални неща само намен да ми е добре и се притеснявам

Цитирай Първоначално написано от no_name_no_nothing
    Ами мисля,че много ще го нараниш така Все пак той е влюбен в теб,а ти искаш да бъдеш с друг...а и щом го обичаш,не трябва да искаш и друг..

no_name_no_nothing
    Guest
    знам до ся такова нещо не ми се беше случвало...то просто не е нормално
    ама чуството че искам да спя с него е някво подлудяващо незнам неска ги гледах на едно място и приятеля ми и бившия-който ми е много добър приятел сега и пак изпитах едно желание да го хвана и...просто полудявам незнам кво да права мълча си вече известно време но накрая ще откача

Guest
    ebi si putkata mai4ina kopeldashka

Guest
    Znachi vuprosa koito te muchi e kakvo da izberesh SEX ili LOVE....i milsq che nikoi ot tuk ne moje da ti dade pravilniq otgovor,tva mojesh da go reshish SAMO TI

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    mila postni ili primesti temata si v liubov .. tam 6te polu4ish pove4e otgovori ...

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Не ми е ясно как твърдиш, че обичаш едното момче, а искаш да спиш с другото.Най-добре не прецаквай връзката си, заради секса за 1-2 вечери.
    Просто не го обича.

Eto!!! Bravo!!! Bqh pisal edna tema "Svoboden Sex", tochno kato za tvoq sluchai!!!

Sega shte ti kaja zashto e taka!!! I zashto ne mojesh da vzemesh reshenie...

Za vas jenite nqma nishto po-hubavo ot qkoto ebane. Mojete da precakate tozi, koito pravi vsichko za vas, zaradi nqkoi, koito e bukan s pari ili znae kak da si izpolzva ezika, prustite i kura. Ili puk i dvete. I spokoino, nikoq nqma da si go priznae... No az vi poznavam milichki

I ako na nqkoq ot vas i vaznikva v glavata misalta che nie ne sme po-dobri, to az shte kaja - mujut ne izneverqva na jena si s druga, koqto e po-dobra v legloto ili koqto ima poveche kinti. Edin muj izneverqva, za raznoobrazie!!! Zapomnete go dobre tova!!!

A ti pilence, nai-dobre im kaji i nadvamata che si mnogo izvratena, mnogo ti se ebe, pocherpi gi po edna rakiq i dvamata i napravete troika!!! Ti specialno shte si adski dovolna!!! Zashtoto shte spish i s LIUBIMIQT chovek i s EBLIVIQ chovek. Tova nqma da go zabravish nikoga!!! E, sega drug vapros e, kak shte priemat mujete novinata - moje i da se saglasqt, a moje i da chetem po vestnicite, che e imalo ubiistvo/ubiistva, zaradi liuboven triugulnik...

Puk i tova, che ne mojesh da zabravish nqkoi ne e problem... Na kolko godini si? Ako si na 17 a ti e otredeno da jiveesh do 80, zamislqsh li se kolko oshte hora i sluchki shte trqbva da pomnish i da mislish za tqh prez ostatuka ot jivota ti? Ne, nali? Spokoino, vseki si ima nqkakvi dilemi, zaradi, koito nemoje da spi...

Peace!

Hi kids, do you like violence?

До no_name_no_nothing

Мисля че е време да започнеш сама да взимаш някой решения.........все пак, онзи който ти е бил първи трудно ще го забравиш, ако ти се даде съвет да идеш при първия, а се окаже грешно ?!?
    Все пак според мен не изпускай питомното за да гониш дивото.......а и все пак едва ли си над 18-22 години, така че ще имаш още много мъже......бъди с този с който ти е хубаво не само докато си го вкарвате

явно търсиш само СЕКС или по точно някой добър тапкач който да те задоволява.. такива ку*ви като ван насякаде има

П.С. внимавай да не станеш кофа
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

а защо не научиш гаджето ти да прави подобни неща , като бившия ти?

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    W toq "gotiniq" mai namirash samo sexualno priwlichane ... a toq hasul twoq deto mn go obichash ... mai izobshto ne go obichash ... s dwe dumi i ti ne razbirash kakwo stawa ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си