- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- моля помогнете ми
Eto!!! Bravo!!! Bqh pisal edna tema "Svoboden Sex", tochno kato za tvoq sluchai!!!
Sega shte ti kaja zashto e taka!!! I zashto ne mojesh da vzemesh reshenie...
Za vas jenite nqma nishto po-hubavo ot qkoto ebane. Mojete da precakate tozi, koito pravi vsichko za vas, zaradi nqkoi, koito e bukan s pari ili znae kak da si izpolzva ezika, prustite i kura. Ili puk i dvete. I spokoino, nikoq nqma da si go priznae... No az vi poznavam milichki![]()
I ako na nqkoq ot vas i vaznikva v glavata misalta che nie ne sme po-dobri, to az shte kaja - mujut ne izneverqva na jena si s druga, koqto e po-dobra v legloto ili koqto ima poveche kinti. Edin muj izneverqva, za raznoobrazie!!! Zapomnete go dobre tova!!!
A ti pilence, nai-dobre im kaji i nadvamata che si mnogo izvratena, mnogo ti se ebe, pocherpi gi po edna rakiq i dvamata i napravete troika!!! Ti specialno shte si adski dovolna!!! Zashtoto shte spish i s LIUBIMIQT chovek i s EBLIVIQ chovek. Tova nqma da go zabravish nikoga!!! E, sega drug vapros e, kak shte priemat mujete novinata - moje i da se saglasqt, a moje i da chetem po vestnicite, che e imalo ubiistvo/ubiistva, zaradi liuboven triugulnik...
Puk i tova, che ne mojesh da zabravish nqkoi ne e problem... Na kolko godini si? Ako si na 17 a ti e otredeno da jiveesh do 80, zamislqsh li se kolko oshte hora i sluchki shte trqbva da pomnish i da mislish za tqh prez ostatuka ot jivota ti? Ne, nali? Spokoino, vseki si ima nqkakvi dilemi, zaradi, koito nemoje da spi...
Peace!
![]()
Hi kids, do you like violence?