.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Заговаряне на улицата?

В България жените отвръщат ли на запознанство на улицата. Защото си мисля, че не е учтиво да отидеш и да заговориш някаква жена ето така. А и жените май ги учат да игнорират непознати. Поне в чужбина е така.

Guest
    Простете, без да искам публикувах две еднакви теми. Изтрийте другата и оставете тази!

Ами не знам дали някоя би отговорила..ама аз пък имам една приятелка която заговаря батковци по улиците и те обикновено й отвръщат...А колкото до моми4етата...не знам зависи и с какви намерения си и как се държиш с нея...
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Guest
    Защото мен не ми е приятно да общувам с непознати хора по принцип, дори с жени.

Re: Заговаряне на улицата?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    В България жените отвръщат ли на запознанство на улицата. Защото си мисля, че не е учтиво да отидеш и да заговориш някаква жена ето така. А и жените май ги учат да игнорират непознати. Поне в чужбина е така.
    Зависи от жената...има някои, които биха ти отвърнали, а други- просто ще си те подминат...
    Kolkoto pove4e-tolkova pove4e

Guest
    Е струва ли си тогава да се унижавам в търсене на жената?

Нещо като майтап.Случвало ми се е нещо от рода на: "Лейди, аз съм твоят рицар с бляскави доспехи и те обичам!" А тя ми отвръща: "Къде ти е конят момко!"

Сериозно, не мисля, че всяка поне малко уважаваща себе си мацка, ще тръгне да приказва със сульо и пульо по улиците ..

Е струва ли си тогава да се унижавам в търсене на жената?
    Е ти пък си намерил къде да я търсиш, бе човек....

Guest
    Е тогава защо в една друга тема хора от форума съветваха човека да ги заговаря? Е ние обаче да не сме оценители, че все се занимаваме с другите? Човек трябва да има време и за себе си.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е тогава защо в една друга тема хора от форума съветваха човека да ги заговаря? Е ние обаче да не сме оценители, че все се занимаваме с другите? Човек трябва да има време и за себе си.
    Абе човеко ... други теми, други хора ... знаеш ли, колко е средната възраст на форума? Не? Ми то и аз не знам, ама предполагам, че е около 15-16 г. АЗ съм стар вече за тях, с една дума. Тааа то ако някоя 13 годишна/годишен е казал да се прави така, то значи ли, че тряя обезателно така да се прави?

да мн малко са момичетата на улицата които биха се заговорили с непознат така 4е пробваи на друго място има куп места където може да се познае6

Различни кифли - различни навици

Някои те подминават най-нагло
    Други пък се спират и се разприказват
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Лично аз не бих отговорила. Не ми е особено приятно да ме спират на улицата непознати.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Може би не бих отвърнала.

Повече от фен
    аз бих отговорила и го правя, ако човекът е казал нещо забавно и ако съм в добро настроение. ама тва е само майтап да става. нищо сериозно не може да излезе от подобни свалки.

Град
    Пловдив
    аз никога не бих говорила с някой който ме спре на улицата и прави опити да ме сваля...

spored men mn zavisi ot 4ovekaako me spre nqkav nedodqlan idiot mn qsno 4e nqma da mu obarna vnimanieoba4e ako vidq pred men 4ovek koito znae kak da si poiska 6to pak da ne pogovorq s negopoprincip oba4e takiva mom4eta ne go dokarvat do tam da zagovarqt po ulicite i v kraina smetka ot takiva "vrazki" ne izliza ni6to ili pone ne hubavo
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си