.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Гейско ли е да се обиждаш лесно?

Гейско ли е да се обиждаш лесно? А какво? Не трябва никога ли мъж да се обижда? Че той да не е тъп или от камък? Аз като дете не се обиждах, после - да, сега вече не и ми приятно. Но аз не се обиждам, защото вече не се интересувам от другите, от тяхното мнение.

Guest
    Да, малко.

Guest
    Да.

всеки има чувства който не трябва да се подтискат и момче да си какво от това хора сме ....
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Зависи от обидата. Последния път като се насърдих на приятел беше преди 7-8 години ... и до ся му се сърдя. Ммммм неее, аз направо го мразя )

Мега фен Аватара на koalka
    Кой е казал, че не трябва да се обиждат?Не е гейско да се обиждаш, черта от характера е.Някои хора са по-докачливи и това не зависи много-много от пола, макар че съм забелязала-момчетата си говорят много по-грубо и неща, които могат да обидят момичетата, а ние не си ги говорим, ама те са си такива.

Това дали се сърдиш, или не, няма нищо общо със сексуалната ти ориентация. Всеки човек има чувства. Някои хора приемат нещата по-навътре, други не. Когато някой те обиди и нарани чувствта ти е напълно нормално да се разсърдиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    не смятам 4е е гейско да си тънко обиден, но ако вземе6 да го натрапва6 като лигав грозен и розов фе6ън е гейско и то много

MontellPorter
    Guest
    В моя клас има много( най-вече момичета), които се обиждат супер лесно...
    Аз лично много трудно се обиждам...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Зависи от обидата. Последния път като се насърдих на приятел беше преди 7-8 години ... и до ся му се сърдя. Ммммм неее, аз направо го мразя )
    А ти случайно да се казваш Светин?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    А ти случайно да се казваш Светин?
    Знам, че светът е малък, убедих се в това, но не, не съм Светин.

Голям фен
    Хубаво е,че не обръщаш внимание на хорското мнение
    Ми,малко е гейско,но само ако е от най-малкото нещо.То жените не го правят,пък камо ли мъжете.
    Иначе много ясно,че и те може да се убиждат от по-груби думи,или нараняване на чувствата.Няма нищо срамно.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    И откога всички започнахте да разбирате толкова кое е гейско
    Не е естествено.
    хъхъ..

Guest
    Като не е, защо чета тук и в други други форуми, че имало "леснообиждащи се фешъни - гейове".

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като не е, защо чета тук и в други други форуми, че имало "леснообиждащи се фешъни - гейове".
    На екстрасенс да ти приличам ?
    хъхъ..

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Не знам дали е гейско,но е тъпо. Много ме дразнят некви дето кажеш им нещо и го помнят 100 години и се сърдят. За момиче е нормално,за момче обаче е смешно. А е пълно с такива "нежни души".
    Аз лично много рядко се обиждам,а и слабо ме интересува чуждото мнение. Важно е аз какво мисля.
    Да виждам че си независим и уникален както и по-съзрял от останалите.
    Но би било правилно да отбележиш че по въпроса съществува не една гледна точка и да уточниш към коя по-точно се придържаш ти в поста си. Зацепи ли кво ти казах ? Не ме лъжи !

Мега фен
    Аз на себе си се дразня, че се цупя лесно и вземам всичко присърце...но поне бързо ми минава. А за мъж...наистина е тъпо.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А за мъж...наистина е тъпо.

Зависи от къде го гледаш мацка... има доста варианти за тва, но ...

.. аз лично не се обиждам лесно. Даже бих казал, че почти не се обиждам, ама някой/я само да ми нарани мъжкото достойнство ... бедна му/и е фантазията, кво се случва след тва!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    А за мъж...наистина е тъпо.

Зависи от къде го гледаш мацка... има доста варианти за тва, но ...

.. аз лично не се обиждам лесно. Даже бих казал, че почти не се обиждам, ама някой/я само да ми нарани мъжкото достойнство ... бедна му/и е фантазията, кво се случва след тва!
    Тръгваш да го ебеш ?

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    има различни характери и наистина не трябва да упрекваме другите за това което са,независимо дали е така както ние искаме или не всеки е индивидуален и не трябва да се съобразява с исканията и мненията на другите.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    не е гейско ! Не може да се забрани дори и на момчетата да имат чувства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си