- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гейско ли е да се обиждаш лесно?
Гейско ли е да се обиждаш лесно? А какво? Не трябва никога ли мъж да се обижда? Че той да не е тъп или от камък? Аз като дете не се обиждах, после - да, сега вече не и ми приятно. Но аз не се обиждам, защото вече не се интересувам от другите, от тяхното мнение.
Да, малко.
Да.
всеки има чувства който не трябва да се подтискат и момче да си какво от това хора сме ....
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Зависи от обидата. Последния път като се насърдих на приятел беше преди 7-8 години ... и до ся му се сърдя. Ммммм неее, аз направо го мразя)
Кой е казал, че не трябва да се обиждат?Не е гейско да се обиждаш, черта от характера е.Някои хора са по-докачливи и това не зависи много-много от пола, макар че съм забелязала-момчетата си говорят много по-грубо и неща, които могат да обидят момичетата, а ние не си ги говорим, ама те са си такива.
Това дали се сърдиш, или не, няма нищо общо със сексуалната ти ориентация. Всеки човек има чувства. Някои хора приемат нещата по-навътре, други не. Когато някой те обиди и нарани чувствта ти е напълно нормално да се разсърдиш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
не смятам 4е е гейско да си тънко обиден, но ако вземе6 да го натрапва6 като лигав грозен и розов фе6ън е гейско и то много
В моя клас има много( най-вече момичета), които се обиждат супер лесно...
Аз лично много трудно се обиждам...
А ти случайно да се казваш Светин?Първоначално написано от BAYO
Знам, че светът е малък, убедих се в това, но не, не съм Светин.Първоначално написано от Анонимко
Хубаво е,че не обръщаш внимание на хорското мнение![]()
Ми,малко е гейско,но само ако е от най-малкото нещо.То жените не го правят,пък камо ли мъжете.
Иначе много ясно,че и те може да се убиждат от по-груби думи,или нараняване на чувствата.Няма нищо срамно.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
И откога всички започнахте да разбирате толкова кое е гейско![]()
Не е естествено.
хъхъ..
Като не е, защо чета тук и в други други форуми, че имало "леснообиждащи се фешъни - гейове".
На екстрасенс да ти приличамПървоначално написано от Анонимко
?
хъхъ..
Да виждам че си независим и уникален както и по-съзрял от останалите.Първоначално написано от ATAKABG
Но би било правилно да отбележиш че по въпроса съществува не една гледна точка и да уточниш към коя по-точно се придържаш ти в поста си. Зацепи ли кво ти казах ? Не ме лъжи !
Аз на себе си се дразня, че се цупя лесно и вземам всичко присърце...но поне бързо ми минава. А за мъж...наистина е тъпо.![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
Зависи от къде го гледаш мацка... има доста варианти за тва, но ...
.. аз лично не се обиждам лесно. Даже бих казал, че почти не се обиждам, ама някой/я само да ми нарани мъжкото достойнство ...![]()
![]()
бедна му/и е фантазията, кво се случва след тва!
Тръгваш да го ебеш ?Първоначално написано от BAYO
има различни характери и наистина не трябва да упрекваме другите за това което са,независимо дали е така както ние искаме или не всеки е индивидуален и не трябва да се съобразява с исканията и мненията на другите.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
не е гейско ! Не може да се забрани дори и на момчетата да имат чувства