Здравейте,
Мн искам да ражкажа мойта история за да ми олекне малко.Значи мойта история започва когато харесах едно момиче от моя клас още в 8клас със всеки ден я харесвах все повече и повече.Влюбих се мн силно в нея,със всеки един ден в който я виждам в училище,когато зърна прекрасните и очи сърцето ми бие по силно и се чувстам прекрасно и когато идваше ваканция се натъжавах че няма да я видя толкова време ,,в час постоянно я гледам и ми става супер хубаво и дори приятелите ми се смеят когато правех така.когато се доближавах до нея треперех,а по принцип не съм срамежлив.Всяка една вечер вкъщи мисля постоянно за нея .Обичам я безумно много. Преди си мислех че любовта е една измислица и че не съществува но от както зърнах това момиче смятам че любовта е най прекрасното нещо.Никога няма да забрава това момиче но за съжаление нещата не са толкова прости.След 2 години тази година споделих с най-добрите си приятели че съм много влюбен в това момиче и се оказа че на един от най добрите ми приятели също я харесва.С него си обещахме да не кажем на никой но дойде един ден в който се скарах с другия си най-добър приятел и този приятел е решил да ме защити пред него и неговата компания и без да искал се изпуснал и казал че съм влюбен в това момиче .В тази компания има също две момичета от моя клас които са много добри приятелки и с момичето в което съм влюбен и с мен. една вечер една от тези две момичета ме попита дали е истина и нямаше как да я излъжа.Тя ми обеща че няма да каже на никой.От този момент не съм проговорил на приятеля който също харесва това момиче защото не можех да повярвам че ше ме предаде толкова тъпо.Преди известно време разбрах че другото момиче което знаеше е казала на целия клас и сега това момиче по което съм загубил ума и дума знае че съм влюбен в нея и ми е много конфузно исках никой да не научи тайната ми но така наречените "добри приятели ме предадаха".Мн обичам това момиче не съм малък на 17 съм и наистина съм страшно влюбен не е малоленто харесване просто незнам какво да правя вече бих искал мн да стане нещо но наистина не искам да загубя дори и малкия си шанс.Моля ви дайте ми съвет но съвет от типа "Забрави я" няма да ми помогне защото наистина я обичам много.Благодаря предварително