- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мн обичам едно момиче
Еми да прав си. Някои хора не са срамежливи, но са затворени. Но всичко се преодолява. Въпрос на мисъл. Ако си повтаряш подсъзнателно, че няя нищо да стане, че ей така отиваш, пък квото стане... естествено ще е, да си затворена личност. Та има периоди, когато тия хора говорят повече със себе си, от колкото с останалите, и там е проблема. Просто не му тряя мислене на тва нещо. Тръгваш и действаш. Тва не е война, за да обмисляш стратегии. Тва е нещо съвсем нормално да се случва. Момчета, момичета, запознанства.... просто излез с гърдите напред и се хвърляй с главата напред 'в боя'. Ще имаш по-голям шанс за 'победа' накрая, от колкото ако си седиш в къщи и размишляваш, какво да и кажеш, като се видите, например.А за тези които писаха неща от сорта на "защо си чакал толкова време по дяволите...?" ще кажа - някои хора са по-затворени, причини много. И аз не съм срамежлив, ама ква полза? Просто понякога страха от отхвърлянето (съзнателен или не) е по силен от всичко друго. Някои хора не се чувстват комфортно с изразяването на чувства.
Тва ако вземе всеки да го казва в тая тема, то че стане ебати флууда тука браткоПървоначално написано от Digital
![]()
П.П. И аз много обичам едно момиче!![]()