.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Случи се

Guest

Случи се

Изгубих 2 месеца и 10 дни от живота си .... в любов с едно момиче ...
    Бяхме направили някаква паузичка тя имаше проблеми и неизлизахме 3-4 дни ... и днес .... когато се видяхме .... нищо небеше като преди ... докосванията .... държах я за ръката, а тя просто си я допираше до моята ... целувах я .... но устните и нямаха същия вкус ... прегръщах я ... но тя беше студена ... на въпроса какво става .... отговора беше "объркана съм" .... небила сигурна какво изпитва към мен ;(
    Имаше нещо като предложение или да продължавам да прегръщам, целувам и докосвам хладната скала ... или да си починем или ако извенъж прозре, че има нещо между нас, че може да бъде с мен .... и че го иска .... да ми каже .... но ест ... имаше изтъркани фрази от рода на "след време ще съжалявам, но мисля че е по-добре да се разделим" приех го с болка на сърцето и камък в гърлото .... бършейки падащата сълза от очите си ... аз приех ...
    Но немога ... минаха 2 часа от разговора и вече немога да спра да мисля за това, че отново съм сам ... мислих, че ще е лесно .... че ще успея да избягам .... но немога
    Незнам какво да правя .... няма смисъл да и казвам .... защото още не е минал и един ден от това което се случи .... и аз вече да немога да се примеря .... така трябва .... трябва да се боря .... но в случай мисля, че просто вече е свършено ... живота е тежък ....
    Може би това е 1та ми осъзната любов ... и мислих, че може да бъде споделена ... но уви ...

Благодаря, че ме изслушахте ....

da
    Guest
    kofti

Мега фен Аватара на koalka
    Щом ти е казала, че не е била сигурна в чувствата, вероятността да се върне при теб е почти нулева.А пък и 2 месеца не са чак толкова много.Представи си да беше година или две, така е по-добре сега.Опитай се да не се измъчваш за нещо, което няма смисъл, за нещо минало.Съсредоточи се върху други неща, не мисли за нея.

Супер фен
    мойе да и е паднало кръвното

spored men trqbva da q ostavi6 za malak period ot vreme i sled da kajem 1 sedmica q popitai pak kakvo misli dali bi iskala da ste zaedno otnovo ili ne moje bi prosto iska po4ivka ili nz no probvai i tozi variant aide kasmet

Голям фен
    relax,take it easy ..
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Остави я да го вземе това решение сама ... остави я да помисли няколко дена ... и успех !

И човек от толкова такива теми свързани с раздяла се запитва " Не е ли по-добре да не се привързваш към никой...? " . И е по-добре в бъдеще да не го правиш, поне докато не си сигурен, че ще ти отвърнат с разбираНе... Стискам ти палци да се оправи всичко, но и да не се... Не се отчайвай... Тепърва ти предстоят толкова много неща
    The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Eстествено е да се чувстваш така толкова малко време след раздялата, но постепенно всичко се притъпява, поизбледнява, и дори и да не спре да ти е гадно, поне свикваш с чувството и по-леко се понася.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Re: Случи се

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изгубих 2 месеца и 10 дни от живота си .... в любов с едно момиче ...
    Бяхме направили някаква паузичка тя имаше проблеми и неизлизахме 3-4 дни ... и днес .... когато се видяхме .... нищо небеше като преди ... докосванията .... държах я за ръката, а тя просто си я допираше до моята ... целувах я .... но устните и нямаха същия вкус ... прегръщах я ... но тя беше студена ... на въпроса какво става .... отговора беше "объркана съм" .... небила сигурна какво изпитва към мен ;(
    Имаше нещо като предложение или да продължавам да прегръщам, целувам и докосвам хладната скала ... или да си починем или ако извенъж прозре, че има нещо между нас, че може да бъде с мен .... и че го иска .... да ми каже .... но ест ... имаше изтъркани фрази от рода на "след време ще съжалявам, но мисля че е по-добре да се разделим" приех го с болка на сърцето и камък в гърлото .... бършейки падащата сълза от очите си ... аз приех ...
    Но немога ... минаха 2 часа от разговора и вече немога да спра да мисля за това, че отново съм сам ... мислих, че ще е лесно .... че ще успея да избягам .... но немога
    Незнам какво да правя .... няма смисъл да и казвам .... защото още не е минал и един ден от това което се случи .... и аз вече да немога да се примеря .... така трябва .... трябва да се боря .... но в случай мисля, че просто вече е свършено ... живота е тежък ....
    Може би това е 1та ми осъзната любов ... и мислих, че може да бъде споделена ... но уви ...

Благодаря, че ме изслушахте ....
    И с мен се случи същото... Не била сигурна, била объркана...
    просто има друг - заеби. това което трябва да направиш в случая е да приемеш като мъж положението и да я оставиш да си тръгне... пък някой ден ако реши отново да се върне при теб - ... тогава допълнително ще му мислиш.
    Аз още чакам момичето което обичам да ми се обади, а минаха вече 3 месеца.
    Гледай напред и свиквай.

Имаше една такава песничка, sorry baby, но аз си отивам. Тя си го е казала, може и да съжалява след време, но вече ще е късно. Виждам, че си чувствителен, че наистина си хлътнал здраво по нея, но с тия несигурни действия от нейна страна, не може и друго да се очаква. Тръгвай и не се обръщай назад. Ако тя те потърси, премисли, преди да вземеш решение. Късмет!

Голям фен
    Тъжно.......Но живота продължава,факт е!И не трябва да се отчайваш от това,че те е остивила,а обратното.Трябва това нещо да те прави по-силен...И вече като се хващаш с някое момиче първо я опозной и бъди сигурен в чувствата й и това,което ти казва...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Guest
    няма да се отчайвам ... ест ... дълбоко в себе си борих "да несе привържа" защото съм го изпитвал и преди ... но явно с борбата ми е станало нещо и ...
    Такива работи ... ще живеем няа страшно
    и се пак благодаря за подкрепата.

няма да се отчайвам ... ест ... дълбоко в себе си борих "да несе привържа" защото съм го изпитвал и преди ... но явно с борбата ми е станало нещо и ...
    Радвам се за тва, което казваш. Стискаме ти палци за напред. Ходи си с мир

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Радвам се за тва, което казваш. Стискаме ти палци за напред. Ходи си с мир

Ти пак кво очакваше да се самоубия ли :П майтапя се ...
    дълбоко в себе си усещам как искам да се усмихна, но се още немога има време ... има и момичета няма да умра сам (да се надяваме) ....
    живота продължава

Guest
    E споко па ти, само 2 часа след това е нормално... След ден-два, е може и повече, вече ще ти е през к**a

malka_nejna
    Guest
    shte ti kaja kakvo da napravish - NE SE PROMENQI! shte se nameri nqkoq koqto da te obicha i nqma da ti pravi nomera...ne stavai p*tka zarad p*tka

Бори за нея до край.Поговори с нея,кажи й какво чувстваш към нея.Незнам какво да направиш но напълно ти влизам в положението,защото и с мен се случи същото.Само ще ти кажа две неща,1-во не можеш да допуснеш всичко между вас да свърши по този нелеп начин и 2-ро НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ ЛЮБОВТА. Еми няма кво друго да ти кажа освен успех и дано на приятелката ти и дойде ума в главата и да осезнае какво е на път да изгуби

Мм бъди като мен ... независимо какво ти е,колко ти е гадно,колко ти се реве и вика заради нещо не показваи на хората,че си слаб нека усмивката е винаги на лицето ти,независимо каква буря е в душата ти .. а пък приятелите ми толкова добре ме познават,че знаят кога нещо не ми е на ред .. независимо дали го показвам толкова явно ... бъди силен ... това е кръговрат ..ние страдаме .. или караме другите да страдат .. !Трябва да свикнеш да приемаш тези неща като нещо нормлано от нашия живот и да ги преудоляваш бързо!

Цитирай Първоначално написано от SuMmEr*LoVe
    Бори за нея до край.Поговори с нея,кажи й какво чувстваш към нея.Незнам какво да направиш но напълно ти влизам в положението,защото и с мен се случи същото.Само ще ти кажа две неща,1-во не можеш да допуснеш всичко между вас да свърши по този нелеп начин и 2-ро НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ ОТ ЛЮБОВТА. Еми няма кво друго да ти кажа освен успех и дано на приятелката ти и дойде ума в главата и да осезнае какво е на път да изгуби
    Ти луд ли си ? Да й бие шута и дим да го няма. Щом като тя така си е решила кво има да й се уфлянква. Даже ако може да я ошамари добре ще да е - може пък да осъзнае колко много значи за нея хахах

Guest
    Случва се. Вдигай се на крака и почвай да риташ отново

Guest
    се едно аз го пиша тва преди почти година... еми нема се сдухваш... горе главата! Ставаш и продължаваш.. без нея... не знам дали ти е първата, но няма да ти е последната... ае горе главата!

eii mn gadno ama se pak ne e samo tq na toq svqt ima mn momi4eta gotovi za istinska i seriozna vraska
    PraVi KaKv0T0 tRqBvA,PaK Da StaVa KaKv0t0 6t3 ! ! !Ne ISkaM Mn0g0 IskAm Vsi4k0 ! ! !

Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    eii mn gadno ama se pak ne e samo tq na toq svqt ima mn momi4eta gotovi za istinska i seriozna vraska
    Ми да абсолютно. Btw готин прилеп на аватара.

Голям фен

Re: Случи се

държах я за ръката, а тя просто си я допираше до моята ... целувах я .... но устните и нямаха същия вкус ... прегръщах я ... но тя беше студена
    Чакай, тя да не е опнала петалата, бе?
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си