.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Случи се

Re: Случи се

Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    държах я за ръката, а тя просто си я допираше до моята ... целувах я .... но устните и нямаха същия вкус ... прегръщах я ... но тя беше студена
    Чакай, тя да не е опнала петалата, бе?
    ЛОЛ !

Голям фен
    Ми лол, я, нали аз го казвам
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Цитирай Първоначално написано от Бунтар
    Ми лол, я, нали аз го казвам
    А да ми ядеш куpа нещеш ли ?

Голям фен
    Не, пак ще трябва сам да се справяш...

Аз ся малко на рефер да се прая:

Digital - къде ти е цензурата бе бате, тука четат 11,12,13г. подрастващи г-ци. И не се яж секи път и със секи (та даже и с мен понякога)!

Бунтар - хващай пътеката към хола или към детската и ходи да нанкаш, моето дете. И не чупи, щот ще те чупят (Шишо Бакшишо Стил)!

И предпоследно ; мно флуд става , и последно - и аз заради вас флудя кат ненормален, да ви обясняям някой неща

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Пич, кофти работа но ако не те потърси до 2-3 седмици,защо не я попиташ "Реши ли ? Немога повече така,защото страдам по теб!" или нещо от този род или не чакай чак 2-3 седмици или след няколко дена я попитай имаш ли още шансове с нея или това беше всичко... Успех баце!!!

Седи мирен

Guest

Re: Случи се

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изгубих 2 месеца и 10 дни от живота си .... в любов с едно момиче ...
    Бяхме направили някаква паузичка тя имаше проблеми и неизлизахме 3-4 дни ... и днес .... когато се видяхме .... нищо небеше като преди ... докосванията .... държах я за ръката, а тя просто си я допираше до моята ... целувах я .... но устните и нямаха същия вкус ... прегръщах я ... но тя беше студена ... на въпроса какво става .... отговора беше "объркана съм" .... небила сигурна какво изпитва към мен ;(
    Имаше нещо като предложение или да продължавам да прегръщам, целувам и докосвам хладната скала ... или да си починем или ако извенъж прозре, че има нещо между нас, че може да бъде с мен .... и че го иска .... да ми каже .... но ест ... имаше изтъркани фрази от рода на "след време ще съжалявам, но мисля че е по-добре да се разделим" приех го с болка на сърцето и камък в гърлото .... бършейки падащата сълза от очите си ... аз приех ...
    Но немога ... минаха 2 часа от разговора и вече немога да спра да мисля за това, че отново съм сам ... мислих, че ще е лесно .... че ще успея да избягам .... но немога
    Незнам какво да правя .... няма смисъл да и казвам .... защото още не е минал и един ден от това което се случи .... и аз вече да немога да се примеря .... така трябва .... трябва да се боря .... но в случай мисля, че просто вече е свършено ... живота е тежък ....
    Може би това е 1та ми осъзната любов ... и мислих, че може да бъде споделена ... но уви ...

Благодаря, че ме изслушахте ....
    mom4e kak ti e skypeto mog ada ti helpna

Голям фен
    Ей, ама човек ташак да не си направи... Не вземайте живота толкоз насериозно, бе, тъй и тъй от него живи няма да излезете.

Bratle, nqma kakvo da napravi6, moje6 samo da q preglutne6 i da produlji6 napred, i spoko - sled 1 mesec max 6e si na 6 i nqma da ti dreme za neq, a kato se opravi6 si hvani druga i toq put se postarai da e bez nqkvi 4ustva (ni6to 4e ne go re6ava6 ti, se pak se postarai)
    Stiskame ti palci vsi4ki da nameri6 podhodq6tiq 4ovek i da si 6tasliv s neq
    i spoko, tova 6te stane, vsi4ko v jivota e balansirano i 6tom strada6 tolkova mnogo vse nqkoi put 6te si 6tasliv

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си