.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

boli li pri purbviqt put,kakvo e use6taneto,kolko kruv te4e?

taa.. znam 4e pri nqkoi ne e bolqlo pri dr da no kakva to4no e bolkatata kakva da e pozata za po malko bolka.. kolko kruv te4e.. pri si4ki li te4e kruv? i kakvo e use6taneto izob6to???

DZVERA
    Guest
    мии боля ме само в на4алото (пьрвите 15 мин) а за крьв нали за тва се слага вазелин!!! ина4е като запьлва не боли мн. ама тва е ще тарпиш и на мен в4ера ми беше за 1-ви пьт ( да ми праат татос ) ама изтурпях

Май имаше такива теми

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Май имаше такива теми
    "май" ае пич сяка втора тема е боли ли/бременна ли съм/страх ме е .Тоо е така напрао ти писва секи ден на некви такиа неща да ти се набиват очите в сме нали да не разбереш погрешно не се заяждам с тебе ама тва "май" ме накара да пиша

Супер фен
    Ami mene izob6to ne me bolq..nito vaginalno...nito analno! P1k za kr1vta:moq fr kato me otvori (vaginalny) na drygiq den ve4erta 4ak mi teknaha 2-3 kap4ici kr1v..vs be6e super... \/

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Болка в истинския смисъл на думата аз лично не усетих. При самото проникване също не ме боля.. странно дразнене по влагалището ми се получи малко преди края за части от секундата. Но не беше болка, а просто неприятно усещане.
    Кръв също нямаше. Така че при мен мина безпроблемно общо взето.
    Усещането първият път беше едно никакво. Вкарват ти нещо и го изкарват. Смешно звучи .. но точно така си беше.
    Но все пак не ми е било зле. Просто първи път, аз не съм имала големи очаквания от него.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Mene ne me bolq nito vaginalno nito analno..p1k za kr1vta,moq fr kato me otvori (vaginalno) ima6e kr1v 4ak na drygiq den ve4erta i to 2-3 kapki...vs be6e super

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Болка в истинския смисъл на думата аз лично не усетих. При самото проникване също не ме боля.. странно дразнене по влагалището ми се получи малко преди края за части от секундата. Но не беше болка, а просто неприятно усещане.
    Кръв също нямаше. Така че при мен мина безпроблемно общо взето.
    Усещането първият път беше едно никакво. Вкарват ти нещо и го изкарват. Смешно звучи .. но точно така си беше.
    Но все пак не ми е било зле. Просто първи път, аз не съм имала големи очаквания от него.
    И аз бях по абсолютно същия начин.

Град
    ПрИ АнГеЛиТе В нЕбЕтО...
    http://www.teenproblem.net/s/739.html
    ето линкче тук ще намериш всичко

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Боля ме, но нямаше кръв. Правя секс повече от година и все така си ме боли в началото.

Мега фен
    При мен нямаше кръв, а почти не бях възбудена...болеше, но само в началото...иначе беше леко неприятно.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ima 85285428352845858252845825 takiva temi
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си