.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Porednata zapletena avantiura za men...

Zdraveite simpatqgi,
    Neznam kak da zapochna...Po princip sam chovek koito se starae da se spravq sam s problemite si i tn,no tozi put naistina sam oburkana i nemoga da vzema edno re6enie .Nadqvam se vashite mneniq i komentari da mi pomognat do nqkukva stepen zatova predvaritelno vi blagodarq
    Ot mesec nqkade sum s edin muj,toi e na 26,a az sam na 18.Vsichko izglejda prekaleno rozovo s nego mojebi az sam pisimist v slu4aq.Problemut e v tova 4e toi si ima priqtelka a az ne moga da vi formoliram kakvo sam v jivota mu...poneje i az ne sam naqsno .Toi se durji strahotno s men(sega nqma da vi se hvaliuntq )no az se vlubvam v nego kakto u toi v men Tolkova e hubavo no neznam dali da sloja krai predi da se e zadulbo4ilo po kakuvto i da e na4in!?Znam 4e ne me izpolzva za sex,nqma pred kogo da "trupa to4ki" S dve dumi ne iskam da stradam otnovo i neznam kak da postupq... A e s priqtelkata si ot 3,4godini Pojelavam vi mnogo lubov

Пожелай му и на него много любов с приятелката му и се отдръпни от сплотените хора, които се обичат. Мястото ти не е там, съвсем сериозно. Намери си друг. А за секса .. не е задължително да трупа точки. Може би го прави, защото по добре 2 бутилки бира, от колкото 1. Схващаш ли?

Голям фен
    Мерси за пожеланието.
    Ако искаш да си с него и чувстваш,че ти е добре остани с него...Но да си втора...Не ти ли е гадно?Да казва обичам те и на още една...Ти да си резервата,когато не е с другата.
    Аз бих го поставила на ултиматум...Да избира мен или другата.Ако избере другата,няма лошо,но с мен повче няма да има никаква връзка,контакт...Това те съветвам да направиш.
    Много е тъпо да ходиш с гаджето си от съжаление и защото сте били много време заедно.Това е най-голямата простотия.Те в такъв случай значи вече няма и да се разделят...
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Пожелай му и на него много любов с приятелката му и се отдръпни от сплотените хора, които се обичат. Мястото ти не е там, съвсем сериозно. Намери си друг. А за секса .. не е задължително да трупа точки. Може би го прави, защото по добре 2 бутилки бира, от колкото 1. Схващаш ли?
    Така е,подкрепям те напълно...

Момиче,най добре се отдръпни,докато не е станало късно,защото след това могат да се появят спорове м/у теб и приятелката му.. Все пак Успех ти пожелавам..

Мега фен Аватара на koalka
    Ми като се влюбва в теб, защо лъже така приятелката си, а просто не се разделят, за да не страда, ако разбере за изневерите му?Бъдете заедно.Не трябва да бъдеш песимист относно връзката ви, защото така отначало я обричаш и нищо няма да излезе.

Както и да постъпи той, все някой ще страда.Ако остави приятелката си, тя ше страда, ако остави теб - ще страдаш ти.Според мен е по-добре да се оттеглиш от тази сцена, все пак човек не остава 3-4 години с някой, който не обича.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си