.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Линкът не ми зарежда...а и къде сте ме видели, Драги ми господине, че твърдите, че съм красива?
    Любе - Ty nesi menya reka
    Не е нужно да съм Ви виждал, за да твърдя че сте красива.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Мега фен
    Майка ми харесва руската музика...впрочем, само аз ли съм чела "Ние, врабчетата"? Никой не разбира обръщението "Драги ми господине"...а е толкова забавно \/

Майка ми харесва руската музика...впрочем, само аз ли съм чела "Ние, врабчетата"? Никой не разбира обръщението "Драги ми господине"...а е толкова забавно \/
    Дам, интересно е.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Tesinka
    Guest
    Romantichen,da znae kak da se durji s men,da e mil,da znae kakwo iska ot jiwota, da e otdaden samo na nashata lubow, momche koeto e gotowo na wsi4ko za da spasi wruzkata ni... Wse pak nqma da e losho da e s krasiwa wunshnost,no towa ne e chak tolkowa wajno

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    tip ''losho momche'' :P

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Opredeleno da ima 4uvstvo za humor,leko otka4en,nestandarten,malko romanti4en i da znae kak da se darji s edno momi4e.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Повече от фен Аватара на Disorder
    Град
    Добрич/Свищов
    Луд, в известна степен непукист, забавен. Определено да бъде мъж! За известно време би ми харесало да командвам мъжа си, но скоро след това ще започна да го презирам.
    =D>
    When I look into your eyes there's nothing to see, nothing but my own mistakes staring back at me...

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

Re: momi4eta iskam otgovoro ot vas

Цитирай Първоначално написано от jjjjjj6363
    Momi4eta kakvi mom4eta haresvate po harakter =|> dushata na kompaniqta, s 4ustvo za humor, malko vulgaren,mnogoo romanti4en,muj pod4ehal,toi da e vodeshtata figura vuv vruskatavi , da skriva nezna4itelnite neshta za koito nqma zakakvo da se pritesnqvate no toi e sigoren 4e shte se poburkate , neshto ot tozi rod napishete plss
    аз лично харесвам с чувство за хумор, характера вече не е от голямо значение, стига да не е некой женкар или женчо, да не бъде вулгарен, малко но достатъчно романтичен, е не под чехъл но взаймно да се уважават с партньорката.
    няма любов

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    I want a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will stay awake just to watch you sleep. The boy kisses your forehead, who wants to show you off to the world, who hold your hand in front of his friends, who thinks you're just as pretty without make-up on. The one who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you. Такова момче искам аз

Хах, нещо такова. Падам си по романтиката, но да има и разнообразие- да е ентусиаст, решителен... не точно душата на компанията, но такъв, който всички уважават, когато заговори. Леко завеян... мечтател. Импулсивен. Да ме оценява и да уважава мнението/решенията/желанията ми. Не да ми угажда за всичко, но да ме уважава. Ама такъв няма .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Такам...аз харесвам момчета като гаджето ми...той е доста луд, леко вулгарен на моменти, обаче когато е с мен се опитва да се държи добре

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Забавен, решителен, закачлив, мил,изобщо момче, с което да мога да говоря свободно(и си го имам ),но не някакъв наперен и лигав
    Ne liubi liceto, koeto privli4a, a liubi surceto, za6toto samo to obi4a!!!

Ами харесва ми, когато е мил и загрижен за мен (обикновено това се получава при по-големите момчета) Готино ми е, когато е романтичен (но не прекалено) и не ми харесват някакви безмозъчни типове, оставили водещата роля на жената. Обичам, когато знам (както се казва) че той е мъжа в семейството :P Но това съвсем не означава, че аз нямам свое мнение Ами.. не знам, може би много момичета смятат това за глупаво и не биха се съгласили с мен. Всеки си има вкус все пак. Успех!
    Jivei divei i vsi4ko sha e okei

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    I want a guy who calls you beautiful instead of hot, who calls you back when you hang up on him, who will stay awake just to watch you sleep. The boy kisses your forehead, who wants to show you off to the world, who hold your hand in front of his friends, who thinks you're just as pretty without make-up on. The one who is constantly reminding you of how much he cares about you and how lucky he is to have you. Такова момче искам аз

Хах, нещо такова. Падам си по романтиката, но да има и разнообразие- да е ентусиаст, решителен... не точно душата на компанията, но такъв, който всички уважават, когато заговори. Леко завеян... мечтател. Импулсивен. Да ме оценява и да уважава мнението/решенията/желанията ми. Не да ми угажда за всичко, но да ме уважава. Ама такъв няма .
    Има!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
    tip ''losho momche'' :P
    А ти си тип тъпа курва.

на мен ли4но ми харесват по веселите,леко луди напрао абе 4овек с който никога да не ти е ску4но,такива хора страшно много уважавам и оби4ам \/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да, бе душата на компанията са най-наглите и тъпи същества, които искат все да се набиват на очи. Прекалено са натрапчиви. По-добре със самочувствие, но да не говори излишни простотии.
    тва пък от къде го измисли
    съвсем не е така!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    Да, бе душата на компанията са най-наглите и тъпи същества, които искат все да се набиват на очи. Прекалено са натрапчиви. По-добре със самочувствие, но да не говори излишни простотии.
    съвсем не е така!
    Така е, така е. Не е хубаво човек все да се пъчи и да се прави на принц или принцеса и да се отнася с хората като с публика.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от punisher
    съвсем не е така!
    Така е, така е. Не е хубаво човек все да се пъчи и да се прави на принц или принцеса и да се отнася с хората като с публика.
    тва което описваш не е душата на компанията

Повече от фен
    Град
    Варна
    Въпреки че съм момче смятам,че имам достатъчно опит да пиша наравно с мацките.

Мъжът е този,който жената уважава,който е до нея и я подкрепя в трудните моменти.Истинският мъж е забавен,арогантен,съобразя ва се с чувствата на момичето до себе си.Той играе водещата воля във връзката (съгласете се,че никой не обича хленчещи момчета,дето очакват момичето да определя къде да излизат).Той е лидер ,което на практика обезмисля контрапоуста ,че момчетата тип "душата на компанията" са кретени.По-скоро момичето което го е написало това е сбъркало лидера на групата с шута,който си е реален аутсайдер.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си