- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- momi4eta iskam otgovoro ot vas
Любе - Ty nesi menya rekaПървоначално написано от `Death`Whore`
Не е нужно да съм Ви виждал, за да твърдя че сте красива.
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Майка ми харесва руската музика...впрочем, само аз ли съм чела "Ние, врабчетата"? Никой не разбира обръщението "Драги ми господине"...а е толкова забавно \/
Дам, интересно е.Първоначално написано от `Death`Whore`
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Romantichen,da znae kak da se durji s men,da e mil,da znae kakwo iska ot jiwota, da e otdaden samo na nashata lubow, momche koeto e gotowo na wsi4ko za da spasi wruzkata ni... Wse pak nqma da e losho da e s krasiwa wunshnost,no towa ne e chak tolkowa wajno![]()
tip ''losho momche'' :P
Opredeleno da ima 4uvstvo za humor,leko otka4en,nestandarten,malko romanti4en i da znae kak da se darji s edno momi4e.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
аз лично харесвам с чувство за хумор, характера вече не е от голямо значение, стига да не е некой женкар или женчо, да не бъде вулгарен, малко но достатъчно романтичен, е не под чехъл но взаймно да се уважават с партньорката.Първоначално написано от jjjjjj6363
няма любов
Първоначално написано от KpuCuTo0o
Хах, нещо такова. Падам си по романтиката, но да има и разнообразие- да е ентусиаст, решителен... не точно душата на компанията, но такъв, който всички уважават, когато заговори. Леко завеян... мечтател. Импулсивен. Да ме оценява и да уважава мнението/решенията/желанията ми. Не да ми угажда за всичко, но да ме уважава. Ама такъв няма.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Такам...аз харесвам момчета като гаджето ми...той едоста луд, леко вулгарен на моменти, обаче когато е с мен се опитва да се държи добре
![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Забавен, решителен, закачлив, мил,изобщо момче, с което да мога да говоря свободно(и си го имам),но не някакъв наперен и лигав
![]()
Ne liubi liceto, koeto privli4a, a liubi surceto, za6toto samo to obi4a!!!
Ами харесва ми, когато е мил и загрижен за мен (обикновено това се получава при по-големите момчета)Готино ми е, когато е романтичен (но не прекалено) и не ми харесват някакви безмозъчни типове, оставили водещата роля на жената. Обичам, когато знам (както се казва) че той е мъжа в семейството :P Но това съвсем не означава, че аз нямам свое мнение
Ами.. не знам, може би много момичета смятат това за глупаво и не биха се съгласили с мен. Всеки си има вкус все пак. Успех!
![]()
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
А ти си тип тъпа курва.Първоначално написано от GiRl^of^PriStOn
тва пък от къде го измислиПървоначално написано от Анонимко
![]()
съвсем не е така!![]()
Така е, така е. Не е хубаво човек все да се пъчи и да се прави на принц или принцеса и да се отнася с хората като с публика.Първоначално написано от punisher
тва което описваш не е душата на компаниятаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Въпреки че съм момче смятам,че имам достатъчно опит да пиша наравно с мацките.
Мъжът е този,който жената уважава,който е до нея и я подкрепя в трудните моменти.Истинският мъж е забавен,арогантен,съобразя ва се с чувствата на момичето до себе си.Той играе водещата воля във връзката (съгласете се,че никой не обича хленчещи момчета,дето очакват момичето да определя къде да излизат).Той е лидер ,което на практика обезмисля контрапоуста ,че момчетата тип "душата на компанията" са кретени.По-скоро момичето което го е написало това е сбъркало лидера на групата с шута,който си е реален аутсайдер.