Хмм откъде да започна.. амии в момента съм 9 клас и в моя клас има едно момче, в което съм адски влюбена.. Та това момче миналата година все се чудеше как да ме заговори ии пускаше някви леки бъзици, които по едно време доста ме дразнеха. А тази година нещо ми прещрака ии в началото на годината ми беше мн симпатичен. Но тези симпатии ставаха все по-силни и аз споделих на 2 приятелки от класа. Едната ходи с едно друго момче от класа ии двете решихме да излезем четиримата на кафе (аз, моята приятелка, приятелят и и момчето което харесвам) И така излезнахме на кафе 4мата иии тя все намекваше че го харесвам и тои се усети ест.. ии бъзици а у и се целунахме с това момче (леле този момент никога няма да го забравя) След това излезнахме още веднъж на кафе 4мата ии пак се целунахме и като се разделяхме пак се целунахме за чао  И аз си помислих че имам шанс с това момче. Такаа ии някъде около Коледа бяхме на купон в един приятел от класа. И моят „любим” започна да ме закача и някви леки зарибявки.. и след това се озовахме само 2мата в една стая ии се целуваме някви.. и тои поиска свирка… и аз понеже си помислих че това ще е в мои плюс.. и му направих. И след това цяяял месец не си бяхме казали нито една думи4ка добре че започнахме пак да си пишем в скайп ии да излизаме с още 2-3ма общи приятели. На следващия купон пак бяхме 2мата (само целувки този път) и аз пак си помислих че може да тръгнем, но.. не. И сега вече нямам никакви надежди да стане нещо между нас защото от 2-3 месеца той доста често започна да пуши трева и всичко му е мн безразлично. Преди няколко дни ми каза че вече ще пуши по-рядко и сега иска да си намери приятелка щото ми било мн тъпо.. нз кво точо имаше предвид.. ама няма да ми се отвори парашута.. А а някой ми беще казал че не искал да тръгва с мен заради косата ми (просто имам по странна прическа и само това ме различава от другите момичета макар че всички ме харесват с такава коса е аз сега ще я пускам по дълга де ) Опитах се да не мисля за него ама нещо не се получава.. и сега нз кво да правя.. да се помъча ли още малко или да продължавам да се излагам…  еми…. Това беше.. имах нужда просто да го напиша някъде.. а пък вие ако искате пишете мнения.