- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го спечеля пак???
имам проблем хора...и не знам кво да правя...адски много си харесвам едно момче....някакси от 1месец мисля постоянно за него....между нас е имало нещо само веднъж..но тогава аз просто явно не му показах,че искам нещо повече от забивка за 1 вечер ;( Но е така!!!...Той е от момчетата,които където и да отидат си намират по някоя за вечерта....отделно дори не искам да си предстажям с колко 'ходи' в момента и колко мотае...но каточели това не ме интересува...аз просто искам да е и мои...поне още веднъж, пък после да става квото е писано...проблема е, че не знам как да го постигна...другият проблем е,че един от неговите приятели май си е паднал по мен и мисля 4е за това той ме избягва...не искам да е така...МНОГО ИСКАМ ОШЕ ВЕДНЪЖ....1ПЪТ...само 1 ;( ... наистина не мога да спра да мисля за него...всяка тъжна песен асоциирам с него...не ми излиза от ума направо 24/7 ....
Моля ви дайте ми съвет...мислите ли че си заслужава да продължавам...КАК ДА ГО СПЕЧЕЛЯ НА ФОНА НА ВСИЧКИ ДРУГИ МОМИЧЕТА ОКОЛО НЕГО???? КААААККК?![]()
Първо трябва да се постараеш да станеш част от неговата компания, защото иначе е по-трудно. Така ще може да сте заедно по купони, събирания, къде ли не и би било по-лесно да стане нещоПотърси общи познати, възползвай се от това, че този негов приятел те харесва, за да си по-близо до него и постепенно би могла да му покажеш/или кажеш какво всъщност става с теб..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Щом мислиш толкова за него, един път няма да ти бъде достатъчен.След него ще поискаш пак и т.н...за да се сближиш с него разбери какви са любимите му занимания, местата на които ходи и случайно се озовавай там...сприятели се с неговите приятели.Има много начини да се сближите.Въпреки всичко обаче с твоя човек май няма да си щастлива...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.