Iskam da vi kaja 4e sum stra6no oburkana kato za na4alo..Skusah s gadjeto mi predi 3 sedmici ..Vednaga sled tova minaha 5 dni i mu pisah 4e mi lipsva na koeto toi ne reagira izob6to..bqhme vakanciq nikakvi otzivi.Mina vakanciqta i toi be6e s maika si sestra si nekvi fr na centura .. poneje sme v edin klas ve4e 5 godini s sestra mu q sprah da i kaja nqkoi ne6ta ..nebqh vidqla 4e e s nego i maika i vse o6te ..zapoznah se s maika mu ..i nz 6to go poglednah...Edna fr kaza posle 4e maika mu i piqtelq mu sa go napravili na ni6to bil kud i glupav za deto me e ostavil da si trugna ot nego -da skusam s nego i ne se e boril ..Sled 2-3h toi po4na da klikva i mi pi6e6e smsi .. 4e priqtelq mu mu kazal 4e v pogleda mi vidql 4e o6te syym vlubena v nego vupreki 4e imam drug .. i tn .. pita6e me vqrno li e i taka 20-30 sms-a ..\bqh go izliugala 4e imam drugo gadje \stigna se do tova 4e mi kaza 4e priema momi4etata samo kato sesyalen obekt ot 3 godini bez da vizma 4ustvata pod vnimanie ,kakto i 4e bil zabravil kakfo e da obi4a ..Predi da skusam s nego bqhme zaedno 2 meseca ..i az go popitam i az li bqh sexualen obekt za teb .. a toi otgovor samo v na4aloto posle burzo se promeni vsi4ko ..stigna se do vuprosa .. Dali iskam da opitame otnovo? Az mu otgovorrih 4e sum stra6no oburkana i neznam .. dade mi vreme da re6a i ve4e e 2-riq den ot togava .Poneje imam parolata i registraciqta mu .. 4eta smsite deto pra6ta nq vsi4ki .. i 5 dni predi da pojelae da ..trugnem otnovo bil pisal na edna deto na men mi kazva6e 4e nemojel da q gleda .. svalql q i predpolagam stanalo vupros za men za6toto i e kazval ne6to -4e sme skusali .. i da ne se pritisnqma .. nikoi nemojelo da mu dyrji smetka na koi kakvi smsi pi6e-tova me izdrazni super mnogo .. nz za6to ve4e,no e bilo predi da me vidi otnovo .. na po-blizko ..razstoqnie a A sega az sum bez nikakvo mnenie .. haresvam go i znam 4e toi malko ili mnogo me haresva ..no i mu nqmam diverie .. iskam da opitam otnovo no neiskam da e kato predi .. obe6tava6e .. mole6e se i sujelqva6e za tova deto bilo togava .. izvinqva6e se ...i produljava6e da se moli ..
KAK BIHTE POSTUPILI VIE I KAKVO SMQTATE,GO KARA DA OPITVA .. ..neznam za6to si mislq 4e go pravi da dokaje 4e moje da me ima na nqkoi ..